reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Natusia ta ciąża, była inna od poprzednich i tak nabrałam podejrzeń, że tak wykończyć mogłaby mnie tylko córeczka:-D i mimo, że wszyscy mi mówili, że będzie chłopiec (oczywiście oprócz Was:-D) to i tak mówiłam, że córeczka!
Malutka kopie jak szalona, już czuć ręką, ba nawet widać jak brzuszysko skacze:-D

reklama
Marzycielka :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) i nic nie mówię hehe
Mama wpadłabym di ciebie na manicure i twarzą byś mi się zajęła ehhh marzenia, szkoda że tak daleko jesteś
Natusia super, że sprawa wyjaśniona :)

a ja ..testuję, jutro przed wizytą u gin...i powiem wam że archiwum x mam takie że mi oczy z orbit wychodzą :eek:
wyobraźcie sobie że moja dzisiejsza temp to 37 stopni, nie ogarniam tego mojego ciała:eek:

dzieki dziewczyny :-) maz twierdzi ze brzuch mnie boli bo @ sie zbliza :-D ale on zawsze tak mi mowi takze wogole mi to nie przeszkadza ;-)
Natusia jak to dobrze ze sa jeszcze na tym swiecie dobrzy ludzie i w ten sposob udalo sie odnalesc winowajce :tak: tata pewnie juz nie jest taki smutny ;-)
Truskaffcia a moze jednak ktos tam zamieszkal w twoim brzuszku ;-)

hello:-)

ale dzisiaj senny dzień mam.. M poszedł na nockę, a ja synkowi włączyłam bajkę i wstyd się przyznać.. przysnęło mi się chyba na 5 minut:no: teraz Niunio chyba już śpi, zaraz idę się kąpać i chyba pójdę dzisiaj szybko spać..

mama to fajnie, że masz tyle klientek, bo to znaczy, że jesteś dobra w tym, co robisz:tak:

marzycielka, truskawcia trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Pirania jak Twoje samopoczucie? jak Krzysio?

axarai ależ to musi być piękne, jak Niunia tak szaleje:-)

kurcze, dziewczynki nie wiem, co mam robić.. ginka kazała mi brać dupka od 16dc, czyli miałabym go wziąć już za 2 dni, ale przy moich cyklach owu bywa w okolicach 25 dc.. boję się, czy mi dupek owu nie zablokuje, totalnie jestem między przysłowiowym "młotem a kowadłem" :baffled:

Ewcik cześć ;)
i dzięki :zawstydzona/y:
co do dupka to tak jak Ci wczoraj pisałam-może ginka chce Ci skrócić cykl i dlatego kazała brac tak wcześnie i poprostu "spisała" ten cykl na straty ,ale + bedzie to ,że bedzie krótszy cykl ..bo mieć owu w 25 d.c. to masakra:szok:ja mam cykl 26dniowy a Ty dopiero owu masz..
a tak długie cykle nie są dobre:sorry:

Natusia &&& za załatwienie sprawy z lusterkiem..

Axarai super ,że Ada juz daje o sobie znac ;)

Truskafffcia TESTUJ,SIKAJ i daj znać ...kurka a ja dopiero po 17 przeczytam bo na 15 Domi ma wiosenne przedstawienie przez godzinę ,potem po Zuzę i do piekarni i zanim wrócę to bedzie 17...
ale poczekam byle tylko II u Ciebie były;)

Gal????????????????

Pirania ??????????????????

mama no tyle, że jak wezmę wcześniej, to owu nie będzie.. a ona mi to zapisała jak byłam w marcu na wizycie, mówi, że mam brać od 16dc, jak podejmiemy decyzję o rozpoczęciu starań:eek:

Jagienka cześć ..najważniejsze ,że jesteś z nami:))

Ewcik ,ale z tego co ja wiem to dupek owu nie blokuje..ja bym posłuchała ginki skoro tak zaleciła.

wywoskowałam sobie szanowną małą:-Di nogi.jestem gotowa na wyjazd w góry i śliczna pogodę-jak zobaczyłam prognozę to taki mam uśmiech:-D:-Djutro jeszcze wejdę na solarium i bedzie git...mam nadzieję ,że między pedicurami mi sie uda:eek:

dziewczynki, którym udało się począć córeczki czy mogłybyście powklejać swoje wykresy z obserwacji cyklu, w którym udało Wam się w ciążę zajść? to my, staraczki z chęcią byśmy sobie porównały:-D

reklama
Truskaffka, Marzycielka ja coś czuję, że będa II :))) Mocne &&&&&&&&&&&&&&&

Mama, slońce nie rozumiem?:))

Axari.
... szczęściaro ;***8

Marzycielko, no udalo sie, ale gdyby nie ten swiadek nic bym nie zdzialala... nie ma monitorungu ani nic... a tata sie cieszyl, choc ma problemy z prostata jechal kilka godz temu do szpitala od wczoraj ma temperature i strasznie go boli...:((( Tak sie martwie... A maly jutro rano ma osttania dawke antybiotyku-myslicie zeby jutro przytrzymac go jeszcze w domu czy moze isc bo nie moze sie doczekac;)))ale mam obawy...jest oslabiony jeszcze...

Do góry