reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejka-
napiszę Ci przepis na PW ,żebyś nie musiała szukać :)
mama mi też prześlesz przepis na pw?? pisałam wczesniej o tym

OK DZIĘKI :)))) JUŻ MAM!

ja dziś trochę z Filipem na dworze posiedziałam
pogoda fajna wiec szkoda w domu siedzieć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hallo Kobitki!!!
Andziak jak Mama mówi Zosia, to będzie:-D Mi cały czas mówiła Adusia i jest Adusia:-) Mama Buziaczki!!!
Mama to powiedz M, że mu macham przez okno:-D ja też mogę przepis?:sorry:
Samana za Twoja córeczkę też&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marzycielka oby, oby&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U nas Malutka kopie jak szalona, odliczam czas do piątkowego połówkowego, i do niedzielnego wyjazdu:-D

Axarai- no mój własnie wrócił do domu więc pewnie machania nie zobaczył :)

Kinga lub Czarodziejka-proszę odesłać przepisa do Axarai :tak:

Andziak ja robiłam robiłam te badania ,ale nie pamietam jak i co- mi gin powiedział ,że oki to nie wnikałam dalej..

Marzycielka a kiedy Ty sikasz???

Natusia jeszcze mam czas (dzis 26dc). jak nie dostane @ jutro to zaczne cos podejrzewac, a jak do piatku nie przylezie to :szok:
pobolewa mnie brzuch jakbym zaraz miala dostac, no i to uczucie mokra :eek:

reklama
Marzycielko, w takim razie trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!;*

Mama, a no sie teraz zacznie w pracy;) ale to fajnie bynajmniej czas zleci.

Piranha
, a ty gdzie się kochana podziewasz? Krzyś dokazuje czy na dworze caly dzień jestescie?:))

Samanta, Andziak - u nas tez sami chłopcy od strony męza 4 chłopaczków i 1 dziewuszka ja synek, a sis w styczniu ur córeczke;))) Mała jest boska mała laleczka;))

Axari, a ty od poczatku czulas , ze dziewczynka? ja jakos nie moge uwierzyc, że u mnie bedzie córeczka... choc b.tego pragne...

Byłam wczoraj znowu na policji w sprrawie tej stuczki i byl inny policjant super sie mna zajal:)) no i dzis juz sprawa rozwiazana juz dzwonil szef firmy gdzie ten pracownik we mnie stuknal-twierdzi ze nie poczul nic...hahaha sieszne.... ale zostawie to bez komentarza... no i jutro sie dogadamy czy da kase na naprawe czy z ubezp...choc tyle dobrego....

Do góry