reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
magadalena , gienek trzymam kciuki za wasze transfery
:-)
agapl
faktycznie chyba slepi ci lekarze , mam nadzieje ze zrobia wam to co bedzie dla was najkorzystniejsze,wogole wam powiem ze niektorzy patrza na nas- pary ktore chca zabieg in vitro- jak na skarbonke i liczy sie dla nich sztuka.

agavva
trzymam kciuki zeby twoj estradiol podskoczył i nie martw sie bedzie dobrze:-)

dzieki kobitki. i tylko zycze wam zebyscie mialy nadziei i wiary tyle co u mnie bylo i jest. bo do kazdej w koncu cud zawita - czasem tylko trzeba troche wiecej poczekac niz inni..... ja bede sie starac o kolejne w nastepnym roku:)

agavva - a to byl pomiar 1szy raz tego estradiolu? strasznie dziwny wynik. masz sporo pecherzykow ladnych i ten estradiol nie odpowiada obrazowi usg. dobrze ze poziom estradiolu jest drugorzedna sprawa. pecherzyki najwazniejsze. niech rosna.

wiesz co a pamietasz jak miała ika ze miała Hcg o ile dobrze pamietam ponad 100 a test wyszedł negatywny, wiec najlepiej zrób bete i wtedy bedziesz pewna na 100%

reklama
Do góry