reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

[/QUOTE] Asik zdjęcia bomba. Też mnie fotograf namawiał w marcu na trochę golizny, ąle w końcu zrezygnowałam, bo chyba jednak wolę swoje ciało bez dodatkowych kg :) Ale Twoja sesja super[/QUOTE]

Dziękuję :) Ja byłam sama dla siebie fotografem:blink: Ustawiłam aparat, podbiegłam i pstryk !!! I sama nie wierzyłam, że tak wyszło. Pożniej probowałam jeszcze setki razy, ale niestety też mi kg wychodziły, jak nie fałdy na plecach do dupa jak szafa i celulit na udach:wściekła/y: Więc postanowiłam pozostać przy tym jednym i sie cieszyć ze jakims cudem nic nie widać. Reszta to juz na lezaka fotki brzucha,no i mała obróbka w Picassie i gotowe;-)
Przed fotografem tez bym sie raczej nie rozebrała.

reklama
jakie cudne brzucholki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAA

A Ty Goldenlucy- masz jeszcze mniejszy brzuch niz ja:) Mój to z dnia na dzień większy.A ile na wadze?

Właśnie się zważyłam. Ostatni raz się ważyłam w 29 tygodniu i było 63,5 kg. A dzisiaj 65 kg :-) To w sumie przytyłam 8 kilo.

Ostatnia edycja:
Ło matko slicznie wygladacie kochane!!!! jestem pelna podziwu golden noooo pieknie, brzuszek maluski:szok:
Asik zdolna bestia z Ciebie:-):-)
Esperanza booomba

reklama
Do góry