reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak-no fakt ...dużo tego:baffled::sorry:

Kate --eee..od ciotki nie bedzie miał dość ;))
ja tez nie miałam zgagi w żadnej ciąży i dzieci też miały włoski ,ale ...nie takie jak Alan :)))

reklama
Andziak no to limit na złe rzeczy masz juz wykorzystany, teraz będą u Ciebie tylko dobre wiadomości i same dobre rzeczy

Kasia -śliczne kobitki z was :tak:
Daria -bajecznie:tak:
Kate ale słodziaki masz :tak:i zdrówka życzę.
Czarodziejko jak obejrzałaś to może odsprzedasz??bo mi tez by sie przydało-ja wrazliwiec taki :sorry:
Andziak-ja jeszcze raz tulę.

Martika witaj kochana :)
na jakim etapie cyklu jesteś ??przed działaniami czy po?
.

po... ale na nci nie licze... powiem szczerze liczylam ze cos bedzie w poprzednim cyklu, a teraz dzialanie bylo raz, bo potem sie potrulismy ;-)wiec nawet nie wiem czy trafilam w owulke, bo wiadomo, ze przy takim zatruciu pewnie temperatura sie zaklocila ;-)

Gal tule, to wszytko jeszcze przed nami... ja po charakterku mojej corki wnioskuje, ze beda z nia problemy... a wiecie czego sie najbardziej boje? ze wpadnie w anoreksje, bo ona juz teraz swiruje ,ze takiego duzego kawalka miesa nie zje, czegos tam nie zje bo za duze... i ciagle slysze, ze nie zje bo za duzo... dla niej porcja wielkosci 4x4 cm jest za duza... obym nie wykrakala... ostatnio byl program o 8 letniej anorektyczce...

Kasia_uk sliczne z was dziewczyny :-)

Daria to juz wiemy po kim Nadia taka sliczna :-)

Kate mamo ja tezzzz chce tkaiego clhopczyka buuu mam slabosc do chlopcow ;-);-);-)alanek ma super fryzurke, moej tez mialy czarne wloski :-):-):-):-)a maly dreptus poezja

Andziak tule mocno....

kciuki za staraczki oczywiscie trzymam... i przeklinam @ a kysz...

nonononono jakie piękne fotki na forum :-):-):-):-)

Daria ślicznie z Nadią wyglądałyście :tak: i ty taka szczuplutka z tym słodkim brzuszkiem...miodzio :)
Kasia superowe z was dziewczyny:tak:
Kate jejku to miałaś "przygodę" współczuję szpitala, dobrze że już jest lepiej.
Chłopaki cudne:-)ja to jednak mam sentyment do chłopaków:-)
mały taki pucuś do wycałowania i ta czuprynka boska, a starszy brat wesoły i przystojny facecik:-)
Martika dokładnie tak...przeklinamy małpę!! a kysz!!
Czarodziejka..no dokładnie, młody prezes wydał polecenia...trza realizować hiehie
Mama :) odsyłam przytulasy :)

a ja chyba CHYBA zaliczyłam owulkę, popołudniu tak mnie podbrzusze zaczęło boleć że ciężko było momentami wytrzymać...i tak ok. godziny...a teraz ciszaaa, nie boli...

Ostatnia edycja:
Marika moj bartek tez straszny niejadek.A chudy strasznie.Teraz ta jego niechec i brak glodu do tej jego choroby tez przypisuja Ah..
Andziak wszystko Ci sie wali od paru lat... ale musisz to wszystko przetrwac... jestes drobna kobieta... ale jestes silna, popatrz ile masz w sobie zaparcia, sily ... wiem, ze niedlugo wezmiesz sie w garsc i zmierzysz sie z zyciem... i scenariuszem jaki dla Ciebie pisze... i wniesiesz poprawki... masz niezwykle poklady milosci...kochasz kazdego swojego synka, jestes wspaniala mama ktora dba o ich zdrowie, szuka przyczyny problemow... daje im cala siebie... i tak samo bedzie z tym maluszkiem... nie martw sie prosze na zapas... jak bedzie zle z szyjka gin moze zalozyc szew lub krazek... by trzymala do bezpiecznego terminu... maz musi sie chyba oswoic z ta informacja i mam nadzieje, ze zrozumie, ze dla Ciebie to jest ciezkie doswiadczenie, bo tak marzylas o coreczce... jestes zbyt piekna wewnetrznie i zewnetrznie osoba, aby sie tak tym wszystkim zadreczac... musisz stawic czola przeszlosci... pogodzic sie z strata ojca, jednym uchem wpuszczac komentarze mamy, kuzynki i innych zyczliwych osob... im szybciej sie tego nauczysz, tym pozniej bedzie Ci latwiej i lzej... mowic, jestem dumna mama 4 muszkieterow (chociaz zycze Ci pomylki 3 rycerzy i ksiezniczki, bo przeciez roznie w zyciu bywa i lekarze moga sie mylic)... a synkowi zdrowia zycze...

reklama
Martika nic dodać nic ująć :)
Andziak jesteśmy z Tobą!!! wiem że to niewiele, ale wierzę głęboko że wyjrzy u ciebie słońce, poczujesz szczęście i spokój. Tulę!!!

Do góry