Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena widzisz jaka dobra ciocia?
Ucałuj małego!! Jaki on jest do ciebie podobny!! Normalnie mamusia!! 
Miq na własna ręke nic nie bierz... zadzwoń do gina... ja brałam Aspargin (magez z potasem) dwa razy dziennie bo mi aż ręce wykręcało miałam takie skurcze.
Nicola spróbuj! Naprawdę warto! Ja wiem jak to wszytko wygląda i jak cieżko się czeka na ten cudzik... ale uwierz mi ze warto! Wszystkie tu trzymamy za ciebie kciuki!!
Nala już niedługo!!
Niestety ostatnie tygodnie najbardziej się dłużą... ale jak urodzisz to nim się obejrzysz a mały już będzie kawał chłopa! :-) Tak jak ja dzisiaj na Nicole Magenty popatrzyłam... jeju kiedy Konrad był taki mały....
Ucałuj małego!! Jaki on jest do ciebie podobny!! Normalnie mamusia!! 
Miq na własna ręke nic nie bierz... zadzwoń do gina... ja brałam Aspargin (magez z potasem) dwa razy dziennie bo mi aż ręce wykręcało miałam takie skurcze.
Nicola spróbuj! Naprawdę warto! Ja wiem jak to wszytko wygląda i jak cieżko się czeka na ten cudzik... ale uwierz mi ze warto! Wszystkie tu trzymamy za ciebie kciuki!!
Nala już niedługo!!
Niestety ostatnie tygodnie najbardziej się dłużą... ale jak urodzisz to nim się obejrzysz a mały już będzie kawał chłopa! :-) Tak jak ja dzisiaj na Nicole Magenty popatrzyłam... jeju kiedy Konrad był taki mały....
ja biore 3 razy dziennie po 2 tabletki, czyli 6 tabletek dziennie, no ale to z powodu skurczy macicy
) tzn w sumie to głównie dla rodzinki męża bo mieszkamy tak tu wszyscy na kupie i wszyscy zawsze robią więc i mi wypada... no i co roku wymyślam jak głupia i stoje po 12godzinw kuchni a w tym roku powiedziałam sobie, że mam małe dziecko i nic nie eksperymentuje! No i zrobię jakieś szybkie ciasto (np sernik na zimno), potem zimna, płyta i jakieś zakąski ale jednak wypada podać jakąś ciepłą kolację!! Tylko pytanie CO>??!!! ważne żeby było mało pracochłonne, szybkie i tanie!