reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Barmanko ja sciągam wszystko co możliwe z chomika i mam swojego.

To nic mnie nie kosztuje bo ma to bierze z twojego transferu. Jest taki darmowy chyba 50 MB co tydzien a po za tym jak chomikujesz pliki i ktos je sciaga od ciebie to dostajesz punkty ktore potem mozna wymienic na transfer.
Punkty tez sie dostaje za to ze cos sie samemu tam umiesci.

Chomik to kopalnia wzorow i pomysół warto go mieć bo nie musisz sobie potem zaśmiecać komputera wzorami bo wszystko przechowujesz na nim.

HEHE jak bym tam nie miala konta to musiałabym mieć chyba ze 3 twardziele na to wszystko.

Podaj linka na ta gazetkę to sprobuję ją ściągnąć.

A teraz pytanie takie mam

Dziewczyny gdzie sprzedajecie swoje rzeczy oprócz Babybooma, galway.pl, adverts?
Nazbierało mi się trochę prać i chętnie bym parę sprzedała a kompletnie nie mam pomysła gdzie je wstawić.
Chodzi mi o sprzedaż nie tylko na terenie irl.

to czasopismo to MAGIC CROCHET
nie jest w stanie podać konkretnych linków bo gazetki te są spakowane i nie można podejrzeć co jest w środku :sorry2:

reklama
ha ha no to ja tez poprosze a co obejrze moze znajde cos ciekawego.
kasia.c.82@gazeta.pl

Gastone tak literki sa zszywane, w necie widzialam czyms ala muliná ze ten szew jest widoczny a ta dziewczyna chyba nitká taká grubsza zszyla te literki ze prawie tego nie widac.

Barmanko nie nie szukalam takich szablonow literkowych

Ostatnia edycja:
Do góry