reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej a u nas żarówa grzeje, na oknie w kuchni termometr w cieniu pokazuje 32 st
eagle fajnie miec 3 dzieci, ja chyba też chce, ale poki co na razie nawet drugiego nie mam;/ a Ty planujesz jeszcze jakiegos dzidziusia?

Kubuś wrocil do złobka, od razu ma katar
wczoraj byl ostatni etap Kubusia urodzin, mial super tort w kształcie zyg zaka, naprawde przepiekny i baaardzo duzy

zastanawiam sie czy na wakacje jechac z Kubusiem, chcemy poleciec do grecji na 7 dni w sierpniu, ale skonczyl juz 2 latka i doplata za dziecko wynosi 1000-1500, wiec nie wiem czy warto, bo z nim nie odpoczniemy, mniej pozwiedzamy, a on chyba i tak nie bedzie pamietal tej wycieczki, dziadkowie sie zdeklarowali ze z nim chetnie zostana, ale bedzie mi smutno bez niego tak mysle co zrobic.........
oooooooo zdecydowanie nie aż tak odważna nie jestem:-):-) mój plan od zawsze przewidywał trójce i ja mam, więc do szczęścia już mi więcej nie trzeba nic, teraz mam w planach odpowiednio ją wychować aby byli w życiu dobrymi i szczęśliwymi ludźmi a potem.... potem jak zachce mi sie jeszcze malucha to poczekam na wnuki:-D:-D
myślę że faktycznie lepiej jakby został z dziadkami jeśli do tego przyzwyczajony
I ja się witam :-)

Majusia pięknie spała w nocy, karmiłam ją o 1:00 a potem ok 5:00 więc jesteśmy wszyscy wyspani

Miłej niedzieli :-)
pięknie cukiereczek pospał, mój najmłodszy też całkiem nieźle bo cyc po 19 i dopiero o 3:15 później po 6 i już pobudka ale i tak wyspani
dzień dobry!

My już po spacerku, po gofrach i lodach :-D mojemu dziecku najbardziej smakował suchy chleb, który zabraliśmy, zeby pokarmić wróble, przewidziałam ze tak będzie więc zabrałam świeży :-D
pogoda była piękna teraz troszke się psuje więc dobrze ze zaliczylismy promenadę.
Zobacz załącznik 475471

eagle- aaaaa spa, trzeba było odrazu dodać :-D jeszcze nie spakowana hehe

mam nadzieję, ze Łukaszek troszkę się ode mnie oddzieli, dla jego dobra.

co do meczu to już myślałam, ze zaraz na porodówce wyląduję z tych nerwów:-D.
ps. udało nam się ze spacerkiem bo właśnie zaczęło lać :/

SPA jak S - jak szpital, P- jak porodówka A potem mały ssak u boku i jego głośne AAAAAAAAAAAAAAA:-D

dobrze że spacerek sie udał, my wczoraj byliśmy nad zalewem i karmiliśmy łabędzie:tak:

reklama
Hej. Wstawiam tylko fotki z urodzinek. Pozdrawiam :)

DSC00656.jpgDSC00600.jpgDSC00621.jpgDSC00624.jpgDSC00638.jpg

Dzień dobry!

anecznik- u mnie też dzień jak co dzień tylko chciałam jakiś drobiazg wymyślić od Łukaszka, nie mam jakoś weny ostatnio na nic.

kasiek- super tort, Damiś bardzo zainteresowany :-)

piękna pogoda dzisia i co z tego jak ja już nawet chodzić nie mogę, tylko szuram nogsami po betonie:-Dbyle do 9, już się strasznie stresuję, tysiąc myśli przychodzi do głowy.
Niedługo przestanę tu spamować hehe:-D, nie będzie pewnie czasu

dziewczyny macie jakiś pomysł na dzień ojca???
Ja na dzień matki dostałam koszulkę"NAJLEPSZA MAMA NA SWIECIE" super był pomysł, wiec można znaleźć taką o tacie:)

mama Kubusia ja z dziećmi bym nie leciała, naprawdę gdybym nie miała z kim zostawić to wcale bym wolała nie jechać niż z nimi, bo to było by ponad moje siły, a o odpoczynku mogła bym zapomnieć, więc mysle że lepiej jak pojedziecie sami:)

I ja się witam z rana. Była położna, Majusia przytyła od soboty 90gram więc super, odpadł nam też dzisiaj pępek.

Ja dzisiaj się odważyłam i weszłam na wagę - 58kg :szok: więc jeszcze 3kg i będę ważyć tyle co przed ciążą.

Miłego dnia :-)

Hej
I ja sie melduje po weekendzie...;P
Kasiulka to zazdroszcze nocek spokojnych :-)
eagle zaczne myślec jak i ty, dla mnie trójeczka tez wystrczy ;-) a potem bede czekac na wnuki, ale oby nie byly za szybko tez.... :dry: Hania 18 lat bedzie miec za 12 lat :-D i oby dluzej jeszcze z tym poczekala :-)
hefi trzymaj sie ;-) dasz rade bez małej :-) odpoczywaj i korzystaj z mężem ;-)

No u nas po staremu... wczoraj byliśmy z mężem na truskawkach tz poszlismy na zarobek... od 6 do 14:30... ja sama zerwałam 54 ubianki ;P za taka cene chcialoby sie wiecej zerwac ;] a dzis ja w domku z dziecmi, mąż pojechal znow rwać. Ale cos ojciec mowil zebym i ja po poludniu pojechala, pozniej zadzwonie do M, i zobacze kiedy maja przerwe i czy przyjerzdza do domu na obiad..
Ogolnie spaliłam plecy i mnie bolą :szok: a tak to czekoladka ze mnie ;P :)
milego dnia!!!

reklama
hej
ewelinka
witaj :) co tam u Was??
milusia ja zamawiałam w zeszłym roku taką koszulkę przez allegro, z tym że oprócz napisu było jeszcze Natana zdjęcie :)
Liza ojj wiem co to znaczy rwać truskawki, trochę ich w życiu narwałam, moja ciocia ma pole z truskawkami, a jak był sezon na ogórki to też swego czasu chodziłam na zarobek :)
kasiulka jezu jaka piękna waga po porodzie!!!! ile przytyłas w ciązy??
kasiek sliczny tort!! a Damiś jaki już dorosły chłopak :)
hefi jak nastrój? dajesz radę z tęsknotą??

olafasola
co u Was?? jak Klarcia? zdrowa?

olavip
a co u Ciebie?? jak dzieciaczki??

Do góry