reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

MARTIKA czy my o czymś nie wiemy?????????????????????
DARIA odpoczywaj!!
no tak jakby, bo ja ostatnio mialam faze lutealna 12 dni to sie skusilam (chociaz nie powinnam na test w 11dpo ) na test no i jest 2 kreska cienka, ale jest w regulaminowym czasie z instrukcji 5 min (bo po 3 min sie pojawila)ale nie chcialam nic mowic, bo to jeszcze wczesnie... i wogole, same wiecie...jak to bywa,

Marzycielka prosze Obserwacja cyklu - enpr.pl

na zdjeciahc nie jest tak widoczna jak w rzeczywistosci, bo moje pociechy zmasakrowaly mi obiektyw paluchami

Załączniki

• P1020712.jpg
    P1020712.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 74
  • P1020713.jpg
    P1020713.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
reklama
Mam ogromną nadzieje, że teraz będzie tak jak trzeba i owu przyjdzie w terminie zaczynam prowadzić obcerwacje tempki w tym cyklu k......wa musi się udać głupi debil ze mnie ja wczoraj powiedziałam mojemu M że mi się spóźnia nie macie pojęcia jak się ucieszył masakra ja się normalnie zabije z tymi cyklami

reklama
Truskafffko a jak zwykle nie moge sie napaczyc na zdjęcie Twojego Matika

:sorry2::sorry2::sorry2: dziękuję!!
A Twój Alan to anioł nie dziecko :-):-):-)

Patrysia no to ja kupuję bobo testa, może mi ujawni drugiego szkrabika!! :)
Marzycielka ilu dniowe masz cykle? ładnie tempka wygląda:cool2:
Martika nooooo jaaaa cięęęęę...nie powiem..skręca mnie z zazdrości:-D
GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękny wykres i Piękne kreseczki, widoczne gołym okiem!! Teraz trzymam kciuki żeby to książę mieszkał w brzuchu :DDDDDD

i...zarażam się zarażam się zarażam się..oj żeby tak z samego patrzenia na test można było zajść w ciążę hehehe :p

Do góry