reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha czekamy na zdjecia malenkiej :-) ja jak mala sie urodzila, to dalam Nadii prezent i powiedzialam, ze to Livcia dla niej przyniosla....
A jak ktos nas odwiedzal to sugerowalam, zeby przyniosl tez chociazby jajko niespodzianke dla Nadii i by zanim zaczna ogladac mala, okazali zaiteresowanie Nadii i powiem, ze to duzo pomoglo, Nadusia nie byla zazdrosna o mala, chetnie pomagala, przynosila pieluche, krem itp, czy asystowala przy kapieli i wszystko sie ulozylo... czego i wam z Krzysiem zycze :tak:

reklama
Ja się ciesze ze u nas obyło się bez takiej zazdrości...Domiś to nawet chętnie sam sie opiekował Alankiem:)

Ale pamiętam jak z ciekawości rączke włożył przez szczebeli do łóżeczka i chwycił za rożek przyciagają Alanka do siebie aby bardziej sobie poogladac go :p dobrze ze akurat weszłam w tym momencie do pokoju bo róznie mógłby wymyslec :0

Ciekawe jak z Alankiem będzie?bo ten to agent :p bylismy u szwagra odwiedzić ich córeczkę bo urodziła się(ale to w październiku było)i patrzę a Alanek siedzi w łózeczku z Maja :0 jakiego stracha dostałam ze zrobi jej niechcący coś i szybko go wyjełam...cwaniak mały :)będe musiała uwazać na Marcelka aby te moje smerfy nie byli za bardzo ciekawi go :p

Cezsc dziewczyny
Podaczytuje Was ale nie mam czasu pisac.
mama ja nadal trzymam kciuki !!!!!!!
84misia za Ciebie również &&&&&&&&&&&
Piranha jak malutka?? I jak Krzysiu na Kaje zareagował??
Czarodziejko zdrowia zycze, choroba potrafi wymęczyc
matika Ty juz zaczynasz starac sie o chłopca???
Pierogatko co u Ciebie? Wklej jakieś zdjęcia małej

Witaj Piranho z Kają w domku, Krzysiu na pewno szybko się przyzwyczai do nowej sytuacji. trzymam za Was kciuki!!!
Martiko a jak u Ciebie???Jakieś przeczucia? wykres masz piękny.
pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!!
:-)

matika Ty juz zaczynasz starac sie o chłopca???
j
tak staram sie juz tak z poszerzona wiedza od kwietnia, a ogolnie od pazdziernika, ale wtedy jeszcze nie wiedzialam o tym wszystkim,co tu doczytalam, o diecie, suplementach itp
od pazdziernika staralam sie na podstawie wiedzy z ksiazek dr. wojcika i planowania plci Chesterman-Phillips

witam wszystkich:-)
mama i misia nieraz wychodza pozno testy to moze lepiej zrobic bete i sie jest pewnym:)
pirahna oby szybko synek przyzwyczaił sie do siostry :tak:
boze ja mam dzis taki straszny bol brzucha ze nie mam na nic sily;/

witam wszystkich:-)
mama i misia nieraz wychodza pozno testy to moze lepiej zrobic bete i sie jest pewnym:)
pirahna oby szybko synek przyzwyczaił sie do siostry :tak:
boze ja mam dzis taki straszny bol brzucha ze nie mam na nic sily;/
ojj biedna, boli Cie tak skurczowo, czy dlatego, ze malec kopie? polez sobie jezeli mozesz...

Martiko a jak u Ciebie???Jakieś przeczucia? wykres masz piękny.
pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!!
:-)
pozyjemy, zobaczymy ;)

reklama
Do góry