reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mi testy roznie wychodzily.Teraz dlatego ze nie myslalam o ciazy to dwie krechy grube ale tydzien po @ a wiecie ze beta bardzo wysoka i syn.
Mama na dniach sue wszystko wyjasni.Ja w okolicy termninu @ nie mialam zadnych objawow ciazy.
Mama ja bardzo rozumien jak ci smutno bo ja mam podobnie.Ciebie corcia zasypuje pytaniami i dzidziusia a mnie Bartek o siostre.Filip juz lepiej ale Bartek.Trudno mu zrozumiec Rysuje domki wozki dla siostry.W gazetach wyszukuje tylko dziewczynek.I nie ukrywam ze to troche zaburza moja radosc z synka.I przy nim spokojnie tlumacze ale w kaciku sie poplacze.I tu nie chodzi o to ze ja nie chce synka.Chce mysle jaki bedzie wien ze bedzie wyjatkowy jak kazdy z moich dzieci.Ale pragnienie corci pozostalo.
No i martwie sie czy nie jest taki jak Bartek

Ostatnia edycja:
reklama
Czarodziejka zdrowka zycze... i niech choroba juz odpusci, ilez mozne taka dobra kobiete meczyc... wrr

patrysiak milego kompletowania wyprawki

84misia z tymi testami to roznie bywa, mi podobnie jak u Darii w pierwszej ciazy z Nadia test nie wychodzil dlugo, dlatego poszlam na bete, byla niska ale Nadusiak jest cala, zdrowa urodzona dzien po terminie, w kolejnych ciazach wyszly testy w dzien spodziewanej @ wiec nie wiem co ci doradzic... pamietam, ze nie ponownie ci test owulacyjny wyszedl w 18 dniu cyklu prawda, najpierw bodajze w 10, wiec moze jest za wczesnie na test .... beta dala by ci odp

Było tak jak piszesz z tym że najpierw wydszeł mi 9 dc a później faktycznie 18 znowu to nawet liczyć 14 dni od owu to jutro powinna być więc test jutro powinien wyjść - ja pierdziu najpierw kominacje alpijskie żeby zajść a teraz i tak nic nie wiadomo deprecha mnie juz dopada od 2 dni mnie głowa muli i nic nie pomaga nerwica mnie zalewa z tą niepewnością zlosc6_(www.e.gifu020.gif

Było tak jak piszesz z tym że najpierw wydszeł mi 9 dc a później faktycznie 18 znowu to nawet liczyć 14 dni od owu to jutro powinna być więc test jutro powinien wyjść - ja pierdziu najpierw kominacje alpijskie żeby zajść a teraz i tak nic nie wiadomo deprecha mnie juz dopada od 2 dni mnie głowa muli i nic nie pomaga nerwica mnie zalewa z tą niepewnością Zobacz załącznik 475985Zobacz załącznik 475986
czyli moglo byc za wczesnie na ten test co nie wyszedl... trzymam kciuki i wspolczuje niepewnosci, mam nadzieje, ze twoj pokrecony cykl da ci upragnione malenstwo... :tak:

Hej babeczki! Dziękuję za wszystkie kciuki, zawsze przynoszą mi samo szczęście, jesteście kochane! Jesteśmy już Kają w domu i dopiero teraz mogę coś napisać. W czwartek zdejmuję już szwy po CC. Wróciliśmy wczoraj i niestety Krzysiu nie dość, że był troszkę zdezorientowany i chyba obrażony na mnie (na szczęście szybko mu przeszło) to był potwornie zazdrosny o siostrę, denerwował się jak tylko ją widział, jak zobaczył, jak ją karmiłam to mnie ciągnął za rękę a gdy ją przewijałam to popłakał się z zazdrości ...jejku, mam nadzieję, że mu przejdzie. Kaja na razie jest strasznie spokojnym dzieckiem, je i śpi, zasypia sobie bez problemu w koszu Mojżesza :-), postaram się dodać jak najszybciej jakieś foteczki (wygląda zupełnie inaczej jak Krzysiu w jej wieku). Niestety nie przeczytałam jeszcze żadnego postu wstecz ale mam taki ambitny plan, że nadrobię wszystkie posty :-) Będę teraz rzadziej bo mam w gości teściową z teściem, wieczorami nie mogę pisać bo teściowa śpi w pokoju, w którym jest komputer ale niebawem będę być może mogła wpadać na BB częściej ...o ile dzieciaki pozwolą :-) (jak M weźmie Krzysia na drzemkę a mała zaśnie to będę mieć dłuższą chwilkę). Chciałabym by wszystko się już jakoś poukładało, nie mogę się doczekać kiedy zarówno ja jak i synek przyzwyczaimy się do nowej sytuacji.

hej dziewczynki!!!:-)

Misia - nie martw się, że test wyszedł negatywny, pewnie było za wcześnie, poczekaj do 15,16 dnia po owu i wtedy zrób jeszcze raz, jest ogromna szansa na bejbika, więc głowa do góry:tak:
Mama - trzymam &&&&&&&&&&&&, a Ty kochana poczekaj jeszcze z tym solarium
Noemi - my działaliśmy codziennie do 2 dni przed owu i potem 12 godz po owu, z gynoflorem w środku do pozytywnego testu ciążowego, potem ginka kazała odstawić gynoflor, nie wiem czy jest sens używania dodatkowo sylku, bo już gynoflor bardzo zakwasza (3,8-4,2), ale być może sylk poprawi kondycję plemniczków, choć takie zakwaszanie tylko silna babeczka zniesie, więc z mojej strony tak to właśnie wyglądało i mocno trzymam za wasze działania &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby jakaś super kobietka z tego była:tak:, a gin coś Ci podpowiedział odnośnie starań o dzidzię i przyjmowania globulek???
Patrysiak - też upały dają mi popalić, kostki u nóg mi puchną, ale damy radę:-), już bliżej niż dalej... a u Ciebie szykuje się poród sn czy cc??? i jak tam, złe myśli odchodzą???
Pirania - pewnie nie masz czasu, ale napisz choć kilka słów jak malutka Kajka zaklimatyzowała się w domku, bo my tu padniemy trupem z ciekawości!!!

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!

Piranha super że jesteś i że udało Ci sie do nas napisać duuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla ciebie i córeczki Pozdrawiam Gorąco !!

reklama
PIRANHA witaj:)))oby zazdrość Krzysia mineła!czekam na fotki Kajuni:))
CZARODZIEJKA ale ciebie dopadło oj oj zdrowiej nam tutaj!!

Do góry