reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

MARTIKA dokładnie beta nie ma tutaj nic do płci :)
MISIA czekam na testowanko!!ps.ja robiłam w tych 3 ciążach testem BOBO-TEST żółty i zawsze ładnie mi wychodziło:))

O takim:)

2_CHVahHkJJVaWJQaWCUTf.jpg

reklama
MISIA napisze tak:)raz mi się @ spóźniała i sobie mysle co jest grane przecież ja mam cykle elegancke(nie miałam problemu ze spóźnianiem się jedynie z ciążą)i zrobiłam ten test co wkleiłam powyżej i jedna kreska i racja ciąży nie było bo @ przyszła i nie wiem w sumie dlaczego mi się spóxniła a w następnym cyklu albo i w drugim od tego co testowałam i jedna kreska?ale coś tak to było spóźniała się i zrobiłam ten test i oto te kreseckzi co równ ież wkleiłam wyżej:)

Ja sobie myśle tak że szansa zawsze jest i etz tutaj to pisałam tylko ze jak się zatestuje 2 razy a ten drugi raz już tak po spóźnionej @ np.4 dni?i wykryje że jedna kreska to myśle że faktycznie ciązy nie ma a coś innego na rzeczy...ale jak tam w dniu @ czy jeden dzień to sa przypadki że ciąża jest a test jeszcze nie wykrył :))

Także jak jutro będzie obrzydliwa jedna kreska to idź idź do gina bo wtedy na pewno inna przyczyna tego ze @ nie ma...

hej dziewczynki, miłego dnia Wam życzę (wszystkim, Mama- Tobie mimo wszystko też). Ale doskonale Cię rozumiem, przychodzi franca wiesz, że czeka Cię następny cykl starań, nie przychodzi a są dwie kreski, zaczynasz się cieszyć. A tak? Najgorsza taka niepewność. Z tymi testami też bywa różnie, pamiętam jak na innym forum babeczka pisała, że miała już ciążę potwierdzoną przez gina (to chyba był 8,9 tydzień) a testy ciążowe dalej wychodziły jej z 1 kreską, to dopiero numer.
Misia rzeczywiście poszukaj w aptece tych czulszych testów i przed wizytą u lekarza zatestuj jeszcze raz.
Ja uważam, że dopóki nie ma francy to jest nadzieja i będę trzymać kciuki dalej.
Tasha kochana jak się czujesz w te upały? Mnie one bardziej w pracy doskwierają niż brzuch. Mam nadzieje, że te temperatury potrwają kilka dni a nie tygodni:no: Ja jestem oficjalnie na L4 ale u nasza firma jest w kiepskiej kondycji, nie wiem czy będę miała gdzie wrócic to chcę tu z nimi jeszcze trochę pobyć i pomóc. Ale za parę dni pewnie już przestanę chodzić. Najgorsze jest jest to, że ja jeszcze nic nie mam ani z wyprawki dla małej ani swojej szpitalnej, muszę się za to powoli zabrać. Wszystkie rzeczy rozdałam po młodszym bo wiecej dzieci nie planowałam:-)
Czarodziejko a w jaki region Włoch jedziecie? Mam nadzieję, że już wyzdrowiałaś, napisz coś

idę na słabą kawkę, później wpadne, pozdrawiam.

Piranho skrobnij trochę jak tak tam Kaja proszę :-)

czesc DziewczynKi
Ostatnio nie mam weny na czytanie, na pisanie...choroba mnie zmasakrowala...powoli wychodze z tego ale wlasnie....Pooowoli. ze wszystkich objawow zostal bol gardla, nie pamietam kiedy mnie tak bolalo..i tak dlugo!
nie mam apetytu, nie mam smaku..wiec praktycznie nic nie jem. schudlam juz okolo 2 kg.
no i jeszcze totalny brak sily...wejde po schodach i mi sie w glowie koluje...po prostu nie mam sily
no ale nic to, powoli musze dojsc do siebie..taki stan nie bedzie wieczny,
no i wlasnie jeszcze te upaly...ogolnie nie bylo by tak zle gdyby nie to ze jestem po chorobie..
Wybaczcie ze malo zagladam....

mama sciskam Cie..
patrysiak- jetem jak widzisz...juz niedlugo wroce do sil..A Ty Kochana kompletuj wyprawke bo faktycznie czasu coraz mniej!!!!!!!

Dziewczyny Wszytskie Was Ogromnie sciskam!!!!

Czarodziejka zdrowka zycze... i niech choroba juz odpusci, ilez mozne taka dobra kobiete meczyc... wrr

patrysiak milego kompletowania wyprawki

84misia z tymi testami to roznie bywa, mi podobnie jak u Darii w pierwszej ciazy z Nadia test nie wychodzil dlugo, dlatego poszlam na bete, byla niska ale Nadusiak jest cala, zdrowa urodzona dzien po terminie, w kolejnych ciazach wyszly testy w dzien spodziewanej @ wiec nie wiem co ci doradzic... pamietam, ze nie ponownie ci test owulacyjny wyszedl w 18 dniu cyklu prawda, najpierw bodajze w 10, wiec moze jest za wczesnie na test .... beta dala by ci odp

reklama
Do góry