reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
babeczki ja zalatana i nie mam kiedy z Wami popisać;(

Misia &&&&& ..ja testuję jutro i koniec ..jak będzie I krecha to wejdę w pracy na solarium ,może jak się rozgrzeję to @ przylezie...
jutro mam 29d.c.
nie wiem czy mi się po górach i zmianie klimatu cykl wydłużył czy co....zawsze 25 czasem 26 a tu co???
tak więc u mnie jutro wóz albo przewóz.....

Tasha dzięki za wiarę kochana ...

Kosmo-&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech się ruszy!!

Truskaffka i za Ciebie zaciskam &&&&!!

wykąpałam dzieci ,umyłam głowy ,obcięłam i już śpią ..
my zaraz z piwkiem na ogród..Tom własnie skosił trawę-pachnieeeee,że hej.

ściskam Was wszystkie ;)))

a ja nadal w pracy ...ziewam:-p

dzięki dziewczyny za kciuki, ale u mnie raczej cichosza, nawet owulki nie jestem pewna.. no nic, dziergać będę dalej ;)

Truskaffka Ty jeszcze w pracy???:shocked2:

Zuzka mnie wczoraj zagięła..zaczęła całować i głaskać mój brzuch...pytam co robisz??:szok:
a Ona do mnie ,że pani od angielskiego pytała czy głaszczę mamy brzuszek..

a ja pytam -dlaczego Cię pani o to zapytała?????????????

a Zuzka na to-bo powiedziałam pani,że masz w brzuszku dzidziusia

:-:)-:)-:)-:)-(
poleciały łzy i musiałam iśc do domu swoje wypłakać...

niech już sie u mnie wyjaśni bo nie daję rady psychicznie:-(

pozdrawiam wszystkie babeczki i mykam pod prysznic.

Ostatnia edycja:
No cóż dziewczynki się rozdwajają a kolejne zaciążają tak jak np nasza betsie.... :) jak miło! Kto następny???? misia, mama? :) 3mam kciuki dziewczyny!

natusia u mnie to jeszcze trochę do @.... :) czekam sobie spokojnie. bez podnietki heh

Miłego wieczorku for all ;))))))))))

ja mam jutro 31 dc chyba zatestuje w środę jutro poszukam tych testów acon ale bez względu na wynik testu idę w piątek do gina już się umówiłam a sprawdzałam szyjkę mam wysoko i zamknięto i śluzu trochę białego i jeszcze czuję się trochę wzdęta i piersi mnie pobolewają ale bez szału równie dobrze mogę tak się czuć na @ nic szczególnego :confused: więc czekamy dalej.

misia trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&

pirania pewno ogarnia się w domku i szykuje dzieciaczki do snu:tak:

mama skąd u Zuzy takie słowa??:szok: mówiłaś jej, że staracie się o rodzeństwo?

Wzięłam chłodny prysznic i mi lepiej, ale oczy się kleją, piję ziółka...a łóżko już pościelone czeka żeby mnie przytulić ;)
Mama
no, raz w tygodniu siedzę do 21, potem już z górki :-p
Dzieciaki ...chcą dobrze, ale czasem...boli...
młody też czasem ma takie akcje, że np kładzie głowę na brzuchu i mówi ze słyszy jak dzidziuś oddycha, i takie różne...więc..dziergamy
Oby już u Ciebie mieszkał maluszek :) trzymam kciuki
Misia niestety początkowe objawy ciąży, są podobne do objawów małpy ehhh
ale megaśne kciuki żeby u Ciebie o ciążę się rozchodziło ;)

Hej hej

Betssie, wielkie gratki powodu córki. Dobrze, ze dni współżycia mają mniejsze znaczenie, bo u mnie owu przyszła szybciej i obawiam się że odstęp był za mały

Mama, Misia, oby się Wam udało... Mama, widzę że sprawa się sypnęła i dzieciaki czekają na rodzeństwo

Kochane, trzymajcie się ciepło, szczęśliwego rozwiązania dla Kosmo

reklama
Hej Dziewczyny!!
Ja dzisiaj poleciałam do ginka ale nie mojego sprawdzić, czy infekcja na pewno minęła i chciał mi dać coś doustnego, bo mówwi ze jeszcze troszkę widzi (parę nitek) dostałam clotrimazolin w globulkach, ale doustego nie wykupiłam bo powiedział że to biorąc muszę odpuścic cykl;/

Tasha dostałam też gynoflor 12 tabletek i teraz moje pytanie Ty brałaś normalnie na noc globulkę aż do pozytywnego testu ciążowego? Gynoflor to jest to samo co te leki bez recepty tylko bardziej zakwaszający jest i ma estradiol. Jeszcze takie pytanko Wy staraliście się codziennie i stop na 2 dni przed owu? I powtórka na metodzie 0+12?? Bo wiesz co ja nie wiem czy mój M wytrzyma abstynencję i tak się waham czy mu pozwolić czy nie...nie wiem czy seks codziennie z gynoflorem sylkiem do 2 dni przed owu a potem 0+12? Czy zastosować abstynencję?? Przepraszam, że tak smęcę ale normalnie się stresuję czy wszystko dobrze zrobię...

Do góry