reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
babeczki ja zalatana i nie mam kiedy z Wami popisać;(
Misia &&&&& ..ja testuję jutro i koniec ..jak będzie I krecha to wejdę w pracy na solarium ,może jak się rozgrzeję to @ przylezie...
jutro mam 29d.c.
nie wiem czy mi się po górach i zmianie klimatu cykl wydłużył czy co....zawsze 25 czasem 26 a tu co???
tak więc u mnie jutro wóz albo przewóz.....
Tasha dzięki za wiarę kochana ...
Kosmo-&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech się ruszy!!
Truskaffka i za Ciebie zaciskam &&&&!!
wykąpałam dzieci ,umyłam głowy ,obcięłam i już śpią ..
my zaraz z piwkiem na ogród..Tom własnie skosił trawę-pachnieeeee,że hej.
ściskam Was wszystkie
))
Misia &&&&& ..ja testuję jutro i koniec ..jak będzie I krecha to wejdę w pracy na solarium ,może jak się rozgrzeję to @ przylezie...
jutro mam 29d.c.
nie wiem czy mi się po górach i zmianie klimatu cykl wydłużył czy co....zawsze 25 czasem 26 a tu co???
tak więc u mnie jutro wóz albo przewóz.....
Tasha dzięki za wiarę kochana ...
Kosmo-&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech się ruszy!!
Truskaffka i za Ciebie zaciskam &&&&!!
wykąpałam dzieci ,umyłam głowy ,obcięłam i już śpią ..
my zaraz z piwkiem na ogród..Tom własnie skosił trawę-pachnieeeee,że hej.
ściskam Was wszystkie
truskafffka
Fanka BB :)
a ja nadal w pracy ...ziewam
dzięki dziewczyny za kciuki, ale u mnie raczej cichosza, nawet owulki nie jestem pewna.. no nic, dziergać będę dalej

dzięki dziewczyny za kciuki, ale u mnie raczej cichosza, nawet owulki nie jestem pewna.. no nic, dziergać będę dalej
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Truskaffka Ty jeszcze w pracy???
Zuzka mnie wczoraj zagięła..zaczęła całować i głaskać mój brzuch...pytam co robisz??
a Ona do mnie ,że pani od angielskiego pytała czy głaszczę mamy brzuszek..
a ja pytam -dlaczego Cię pani o to zapytała?????????????
a Zuzka na to-bo powiedziałam pani,że masz w brzuszku dzidziusia
:-
-
-
-
-(
poleciały łzy i musiałam iśc do domu swoje wypłakać...
niech już sie u mnie wyjaśni bo nie daję rady psychicznie:-(
pozdrawiam wszystkie babeczki i mykam pod prysznic.

Zuzka mnie wczoraj zagięła..zaczęła całować i głaskać mój brzuch...pytam co robisz??

a Ona do mnie ,że pani od angielskiego pytała czy głaszczę mamy brzuszek..
a ja pytam -dlaczego Cię pani o to zapytała?????????????
a Zuzka na to-bo powiedziałam pani,że masz w brzuszku dzidziusia
:-
poleciały łzy i musiałam iśc do domu swoje wypłakać...
niech już sie u mnie wyjaśni bo nie daję rady psychicznie:-(
pozdrawiam wszystkie babeczki i mykam pod prysznic.
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
No cóż dziewczynki się rozdwajają a kolejne zaciążają tak jak np nasza betsie....
jak miło! Kto następny???? misia, mama?
3mam kciuki dziewczyny!
natusia u mnie to jeszcze trochę do @....
czekam sobie spokojnie. bez podnietki heh
Miłego wieczorku for all
)))))))))
natusia u mnie to jeszcze trochę do @....
Miłego wieczorku for all
ja mam jutro 31 dc chyba zatestuje w środę jutro poszukam tych testów acon ale bez względu na wynik testu idę w piątek do gina już się umówiłam a sprawdzałam szyjkę mam wysoko i zamknięto i śluzu trochę białego i jeszcze czuję się trochę wzdęta i piersi mnie pobolewają ale bez szału równie dobrze mogę tak się czuć na @ nic szczególnego
więc czekamy dalej.

truskafffka
Wzięłam chłodny prysznic i mi lepiej, ale oczy się kleją, piję ziółka...a łóżko już pościelone czeka żeby mnie przytulić 
Mama no, raz w tygodniu siedzę do 21, potem już z górki
Dzieciaki ...chcą dobrze, ale czasem...boli...
młody też czasem ma takie akcje, że np kładzie głowę na brzuchu i mówi ze słyszy jak dzidziuś oddycha, i takie różne...więc..dziergamy
Oby już u Ciebie mieszkał maluszek
trzymam kciuki
Misia niestety początkowe objawy ciąży, są podobne do objawów małpy ehhh
ale megaśne kciuki żeby u Ciebie o ciążę się rozchodziło
Mama no, raz w tygodniu siedzę do 21, potem już z górki

Dzieciaki ...chcą dobrze, ale czasem...boli...
młody też czasem ma takie akcje, że np kładzie głowę na brzuchu i mówi ze słyszy jak dzidziuś oddycha, i takie różne...więc..dziergamy
Oby już u Ciebie mieszkał maluszek
Misia niestety początkowe objawy ciąży, są podobne do objawów małpy ehhh
ale megaśne kciuki żeby u Ciebie o ciążę się rozchodziło
kociatka
Hej hej
Betssie, wielkie gratki powodu córki. Dobrze, ze dni współżycia mają mniejsze znaczenie, bo u mnie owu przyszła szybciej i obawiam się że odstęp był za mały
Mama, Misia, oby się Wam udało... Mama, widzę że sprawa się sypnęła i dzieciaki czekają na rodzeństwo
Kochane, trzymajcie się ciepło, szczęśliwego rozwiązania dla Kosmo
Betssie, wielkie gratki powodu córki. Dobrze, ze dni współżycia mają mniejsze znaczenie, bo u mnie owu przyszła szybciej i obawiam się że odstęp był za mały
Mama, Misia, oby się Wam udało... Mama, widzę że sprawa się sypnęła i dzieciaki czekają na rodzeństwo
Kochane, trzymajcie się ciepło, szczęśliwego rozwiązania dla Kosmo
reklama
Hej Dziewczyny!!
Ja dzisiaj poleciałam do ginka ale nie mojego sprawdzić, czy infekcja na pewno minęła i chciał mi dać coś doustnego, bo mówwi ze jeszcze troszkę widzi (parę nitek) dostałam clotrimazolin w globulkach, ale doustego nie wykupiłam bo powiedział że to biorąc muszę odpuścic cykl;/
Tasha dostałam też gynoflor 12 tabletek i teraz moje pytanie Ty brałaś normalnie na noc globulkę aż do pozytywnego testu ciążowego? Gynoflor to jest to samo co te leki bez recepty tylko bardziej zakwaszający jest i ma estradiol. Jeszcze takie pytanko Wy staraliście się codziennie i stop na 2 dni przed owu? I powtórka na metodzie 0+12?? Bo wiesz co ja nie wiem czy mój M wytrzyma abstynencję i tak się waham czy mu pozwolić czy nie...nie wiem czy seks codziennie z gynoflorem sylkiem do 2 dni przed owu a potem 0+12? Czy zastosować abstynencję?? Przepraszam, że tak smęcę ale normalnie się stresuję czy wszystko dobrze zrobię...
Ja dzisiaj poleciałam do ginka ale nie mojego sprawdzić, czy infekcja na pewno minęła i chciał mi dać coś doustnego, bo mówwi ze jeszcze troszkę widzi (parę nitek) dostałam clotrimazolin w globulkach, ale doustego nie wykupiłam bo powiedział że to biorąc muszę odpuścic cykl;/
Tasha dostałam też gynoflor 12 tabletek i teraz moje pytanie Ty brałaś normalnie na noc globulkę aż do pozytywnego testu ciążowego? Gynoflor to jest to samo co te leki bez recepty tylko bardziej zakwaszający jest i ma estradiol. Jeszcze takie pytanko Wy staraliście się codziennie i stop na 2 dni przed owu? I powtórka na metodzie 0+12?? Bo wiesz co ja nie wiem czy mój M wytrzyma abstynencję i tak się waham czy mu pozwolić czy nie...nie wiem czy seks codziennie z gynoflorem sylkiem do 2 dni przed owu a potem 0+12? Czy zastosować abstynencję?? Przepraszam, że tak smęcę ale normalnie się stresuję czy wszystko dobrze zrobię...
Podziel się: