reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

aga na jaki?? w avatarze to ty?? taki masz teraz kolor:)
Koralikowa tak w avatarze to Ja :tak:
Teraz mam ciemny blond ale zmieniam na blond pasemka :tak:
Podobno w blondzie mi ładniej :-D

AGNIESZKA no dla mnie kasa w tym momencie nie ma znaczenia, moga mi dac tylko tyle, zebym przetrwała, a i tak tutaj słowo "przetrwanie" znaczy zupelnie cos innego niz w Polsce
amalfi rozumiem Cię doskonale.
To prawda :tak:

Zdałam prawko na motor!!!! Zero błędów!!!! Chociaż to jedno się udało :tak::tak::tak:

Buziaki dla wszystkich
zjola eee to moje GRATULACJE :tak::-)

reklama
Amalfi tryzmam dzis za Ciebie &&&
Zjola gratulacje super!!!!!!!!! to teraz bedizesz smigac, masz swoj motor juz?

dziewczyny wczoraj bylam na wizycie, okruszek ma 3cm juz i ma rece i nozki ruszal sie i machal od mnie lapka ;) super widok, zycze Wam by kazda tego doswiadczyla!

dziewczyny wczoraj bylam na wizycie, okruszek ma 3cm juz i ma rece i nozki ruszal sie i machal od mnie lapka ;) super widok, zycze Wam by kazda tego doswiadczyla!
...no jeśli chodzi o mnie to Ja już to przeżywałam :tak:
znam doskonale to uczucie i szczęście.
Czy kiedyś zaznam ponownie tego uczucia nie wiem...na razie mnie do tego nie ciągnie.
Cieszę się że okruszek ładnie rośnie i że wszystko jest ok.Czekam na fotkę okruszka :tak::-)

Miłego dnia!

heja
wrocilam z sopotu...caly dzien,,padoch jestem...
docia super,ze wszystko ok..tak tak to na pewo nam machał:)))...
aga taa,,podobno mi tez..heee...

reklama
Do góry