mala.di
Fanka BB :)
Błonka, przede wszystkim jeśli lipcówki sie juz rozpakowuja, to nie ma w tym nic niepokojacego
zobacz ile tu z nas ma terminy na poczatek sierpnia, wiec tak jakby 38tyg wychodzi pod koniec lipca
my tez sie przeciez juz wtedy w duzej czesci rozpakujemy.
z księdzem wydaje mi sie ze nie bedzie wiekszego problemu...
irisson, siostra to fakt ze jedna to sie nawet nadaje na chrzestną
ale co do kuzynow, kuzynek...u mnie sa strasznie niefajne relacje w rodzinie, mnie to juz w ogole wszyscy nienawidza. np kilka tygodni temu moj brat cioteczny (syn brata mojego taty) brał ślub...i nawet nam nie powiedzial, ze mowiac juz o zaproszeniu na ceremonie w kosciele czy wesele.
Mart, dlaczego Ty już masz położną i zwiedzasz oddział a ja nie ?
daj mi znac jak to zalatwilas, prosze. widac jednak potrzebnie sie niepokoilam tym ze mi nikt w ogole na ten temat nie mowili,a przeciez ja mam termin sporo wczesniej od Ciebie
w ogole strasznie zaczyna mnie martwic ze to wszystko takie niezaplanowane, nieogarniete...
kruszki, juz masz pewnie strasznie dość tematu alimentów dla mojej małej
ale dzis doszlam do wniosku, ze nie wniose sama o ustalenie ojcostwa za pomocą testow, a nawet sie na nie nie zgodze...przeciez mam wlasciwie niezbite dowody na to ze to musi być on... w czasie gdy doszlo do zapłodnienia, mieszkalam u niego juz ktorys dzien,a w sumie razem 2tygodnie. a ze siedzialam u niego cale dnie, to nie mial kiedy kto inny zostac jej ojcem... bo przeciez nie chodzi o to by on w ogole narobil sobie dlugow pozyczajac od ludzi na test, tylko o to zebym jak najszybciej dostała alimenty do ręki
A co do karty ciąży, ja sie bez niej nie ruszam nigdzie.
Ratina, fajnie że sie odezwalas;-) super ze z dzidziusiem ok:-)
ja to po prostu teraz jestem traktowana jak jajko..
nie wiem jak Wy mozecie na tym etapie tyle robic.
Wczoraj jedynie przesunelam szafke nogą, i nagle mnie złapał taki ból w okolicach szyjki, no a potem to juz w ogole całe okolicze krocza zaczely mnie bolec, kompletnie nie wiem czemu...myslalam ze przejdzie jak sie wyspie...ale obudzilam sie również obolała :-(
wczoraj do poznej nocy pieklam karpatke...ale bylo warto, teraz moge sobie ją zajadać na śniadanie:-)
z księdzem wydaje mi sie ze nie bedzie wiekszego problemu...
irisson, siostra to fakt ze jedna to sie nawet nadaje na chrzestną
Mart, dlaczego Ty już masz położną i zwiedzasz oddział a ja nie ?

kruszki, juz masz pewnie strasznie dość tematu alimentów dla mojej małej

A co do karty ciąży, ja sie bez niej nie ruszam nigdzie.
Ratina, fajnie że sie odezwalas;-) super ze z dzidziusiem ok:-)
ja to po prostu teraz jestem traktowana jak jajko..
Wczoraj jedynie przesunelam szafke nogą, i nagle mnie złapał taki ból w okolicach szyjki, no a potem to juz w ogole całe okolicze krocza zaczely mnie bolec, kompletnie nie wiem czemu...myslalam ze przejdzie jak sie wyspie...ale obudzilam sie również obolała :-(
wczoraj do poznej nocy pieklam karpatke...ale bylo warto, teraz moge sobie ją zajadać na śniadanie:-)
Ostatnia edycja: