reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Koralikowa fajnie ze tak bliziutko masz na morze mnie dzieli ponad 400km, ale na urlop chcialabym do Świnoujscia pojechac tylko nie wiem jak z noclegami tam trzeba by cos poszukac predzej

Aga ja wole sie pakowac, nie nawidze rozpakowywania :p

A ja jak mam juz kupione bilety gdziekolwiek, to jestem spakowana na 2 miechy przed albo przynajmniej 1 m-c, tylko cos tam dorzucam heheheh
Jeju ! Ale bym gdzies pojechala, chocby na tydzien, bo tu leje i leje i leje i leje, masakra!

Witajcie dziewczyny!

Piszę do was z ogromną prośbą!
Biorę udział w konkursie fotograficznym i potrzebuję waszych głosów lecz niestety głosować można tylko i wyłącznie poprzez wysłanie smsa o treści GI. FWW. 6 na numer 7148 koszt smsa to 1,23zł.
Bardzo proszę choć o jeden głosik :tak:

aga doladuje dzisiaj konto,,to wysle,, nie zbiednieje za 1,23 heee
Dziękuję Koralikowa:)
Jestem wdzięczna!

AGA a to tylko z polskiego numeru? Bo jak tak, to nie pomoge:no:

FIFKA trampki i trzecie zdjecie pokazuje o ile wieksza czapka
Zobacz załącznik 479860Zobacz załącznik 479861Zobacz załącznik 479862
Amalfi no właśnie tylko z polskiego można :-(
Koleżanka z bb z Londynu chciała wysłać i nie można.Ja z resztą też próbowałam i niestety nie da się ahhh szkoda...ale dziękuję za miłe chęci :tak:
Śliczne buciki!
Czapka piękna!

reklama
dzien doberek

ja z kawusia,,zaraz jade do pracy na rade,bede wieczorkiem,bo caly dzien tam...

Milego dnia...

aguska glosik oddaqny, wyslalam smska:)))...
amalfi ja,,,piekne,,dlaczego ja takich nie umiem robic dlaczego:))))

Do góry