reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

AGA u mnie jesien cały rok, juz mnie szlag trafia, Ty chociaz na majorce byłas, a ja tu musze siedziec w te wakacje:-(
To prawda :tak:
Nawet do męża ostatnio mówiłam że lata to już chyba u nas nie będzie i że dobrze że chociaż przez tydzień na Majorce ze słońca skorzystaliśmy.
Przede mną lada chwila kolejny urlop,nie liczę na super pogodę ale żeby chociaż nie padało :shocked2:

reklama
nie dziergam nic po 8h codziennie w pracy siedze wiec popoludniami korzystam ile moge to na spacery chodze :) a wieczorem to mi sie juz nie chce, ksiazke poczytam bardziej

hejoo
Jestem,,,,
U mnie duszno,co chwile kropi,zero słonka,,a chcialam jechac nad morze...buuuu..moze jutro:)

basiu::)
aga joo odpoczywam,heee
docia no sama sobie zazdroszcze..tylko gdzie to latooooo...
amalfi...moze troszke lata bedzie...

BYlam dzisiaj na zkaupach,,poszlałam,,dziecko na wyjazd obkupiłam:))

Wpadłam na chwilę zobaczyć co u was :)

Dotka - matko jedyna! Ty już masz 12 tydzień! Kiedy to zleciało :szok:

Amalfi - pewnie też już tak daleko :tak:

Trzymam za was kciuki dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja to się tak wyłączyłam ze starankami, bo M mi zwiał na 5 tygodni, że nawet nie wiem, czy owulkę miałam. Jak zawsze mnie zgina w pół, to teraz ledwie co łaskotało, że się zastanawiałam czy ja coś czuję, czy sobie wmawiam. @ powinna przyleźć za 7 dni i zawsze już miałam cyc jak balon a tu kompletnie nic. Malusińkie A nawet nie drgnęło i zupełnie nie boli, jak bym dopiero co @ skończyła. Dziwne te nasze organizmy
eek.gif
. Szczerze mówiąc, to takiego cyklu, jeszcze nigdy nie miałam.
Sukienki mojej nie mam czasu skończyć, bo cały czas kuję do egzaminów. Rzygam już przepisami i kodeksem ruchu drogowego :baffled:

Buziaki dla wszystkich

Zjola hehe no czas zapiernicza jak szalony :D az sama z niedowierzaniem patrze na ten suwak. Widzisz organizm Twoj teraz odpoczywa, sama dostrzegasz chyba jak psychika Cie nastrajala i byc moze blokowala, tak wiec rozstania jak wiadac maja swoje +, juz sobie wyobrazam powitanie po powrocie :D

Dzien doberek

Ja niedawno wstałam,popijam kawke sobie.
Dzieci na kompie graja,a ja w tel neta mam.
Zjola kuj kuj,a zobacz juz 2tyg minelo,dasz rade.

Aga, to przyjeżdżaj do Polski , u mnie od tygognia 25 stopni od 9 rano a później to ponad 35 stopni. Jedynie przedwczoraj padało, a nawet był grad.
Basiu, jak to zleciało. Twoja Karolinka już taka duża, niedłudo będzie chodzić, czy to już nastąpiło ?
Koralikowa, czy dobrze pamiętam, że Ty w szkolnictwie pracujesz ? Fajnie masz WAKACJE :-)

Atyde jak tam rocznica dziadkow? prezent sie podobal, chyba nam go nie pokazalas juz po skonczeniu, a sukienke uszylasz? co u Ciebie slychac?

reklama
Dotka, złote gody się udały, choć był upał ale siedzieliśmy w chacie krytej strzechą więc tam było fajnie. Obrazek skończyłam, wyszedł super. Babcia była wzruszona, badzo mi dziękowała i powiedziała, że jestem ich najstarszą wnuczką, co bardzo mi sprawiło radość, bo ja jestem żoną ich wnuka, więc taką przyszywaną. Zdjęcia wrzucę wieczorkiem jak emek wróci, bo nie wiem gdzie je ma. Sukienkę też uszyłam, prezentuje się pięknie jak STOJĘ. A jak siedzę to się tak rozłazi z przodu że prawie majty mi widać :szok: więc muszę podszyć tam spódniczkę, żebym nie musiała trzymać cały czas tych dwóch połówek.
Ale impreza była fajna i bardzo się udała. Jedzenie było pyszne i pod dostatkiem. Siedzielismy od 11.30 do 18.30.
Od przyszłego cyklu zaczynam stymulację bo moje jajniki to straszne leniwce przez PCO.

Ostatnia edycja:
Do góry