reklama
amalfi
Fanka BB :)
Dotka - właśnie śmialiśmy się, że muszę się teraz na świat napatrzyć, bo potem będę tylko sufit oglądała![]()
ZJOLA

ATYDE ale nam zniknełas na dlugo, a czym beda Cie stymulowac, juz wiesz??
dotka85
Atydeto super, czekam na fotki haftu i kiecki, wlasnie ciakawa bylam jak to zakladanie w spodnicy Ci wyszlo. No i fajnie ze wzielas sprawy staraniowe w swoje rece
Stymulacja pewnie Clo i monitoring, juz teraz trzymam mocno &&&
Zjola hehe a czemu sufit
co ty zamirzasz byc obloznie chora 
Zjola hehe a czemu sufit
Atyde85
Do stymulacji dostałam Clostilbegyt i monitoring. Od tyg. boli mnie głowa co dziennie od tych upałów. W robocie upał, bo punkt nasłoneczniony, jeszcze mamy wilkie okno witrynowe, to grzeje jeszcze bardziej. Zero przeciągu. Tylko dwa wiatraki. Masakra. Marzę żeby się ochłodziło.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
hej hej
...melduję że żyję
meksyk mam przed urlopem,roboty w domu dużo a tym bardziej że wzięłam się w końcu za segregację zabawek Alana,nawet nie zdajecie sobie sprawy ile jest więcej miejsca w pokoju gdy pochowałam do wora zabawki którymi już się nie bawi bo wyrósł z nich
W sobotę mąż zawiezie graty do koleżanki dla synka 3 letniego,będzie zadowolony i bynajmniej skorzysta.Lepsze to niż wyrzucić do kosza
Poza tym pakowanie mnie czeka ehhh nie lubię
Pozdrawiam was !Odezwę się jak znajdę chwilę
...melduję że żyję

Pozdrawiam was !Odezwę się jak znajdę chwilę

Atyde85
A u mnie to emek woli sufit oglądać, bo się przynajmniej nie namęczy, leży i korzysta 

amalfi
Zjola hehe a czemu sufitco ty zamirzasz byc obloznie chora
![]()
O kurde dotka nie moge z Ciebie , przysiegam

Atyde no to standard z tym clo, to bedziemy zaciskac kciuki za Was &&&&&
Aga, no u nas tez tak robia ludzie z zabawkami, rozdaja albo te drozsze za pol ceny odsprzedaja
reklama
Podziel się: