reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Dotka - właśnie śmialiśmy się, że muszę się teraz na świat napatrzyć, bo potem będę tylko sufit oglądała :-D:-D:-D:eek:

reklama
Atydeto super, czekam na fotki haftu i kiecki, wlasnie ciakawa bylam jak to zakladanie w spodnicy Ci wyszlo. No i fajnie ze wzielas sprawy staraniowe w swoje rece ;) Stymulacja pewnie Clo i monitoring, juz teraz trzymam mocno &&&

Zjola hehe a czemu sufit :p co ty zamirzasz byc obloznie chora :p

Dotka - można to porównać do obłożnej choroby, hi, hi. Zawsze mam do wyboru: sufit, albo materac :-D, no w grę wchodzi jeszcze lewa albo prawa ściana, u hu, hu, no chyba, że poniesie nas fantazja!

haha kurcze ale mi hormony umysl przycmily ja nie skumalam w pierwszej chwili o co Ci z tym sufitem chodzilo :D:D haha

Do stymulacji dostałam Clostilbegyt i monitoring. Od tyg. boli mnie głowa co dziennie od tych upałów. W robocie upał, bo punkt nasłoneczniony, jeszcze mamy wilkie okno witrynowe, to grzeje jeszcze bardziej. Zero przeciągu. Tylko dwa wiatraki. Masakra. Marzę żeby się ochłodziło.

hej hej
...melduję że żyję
laugh.gif
meksyk mam przed urlopem,roboty w domu dużo a tym bardziej że wzięłam się w końcu za segregację zabawek Alana,nawet nie zdajecie sobie sprawy ile jest więcej miejsca w pokoju gdy pochowałam do wora zabawki którymi już się nie bawi bo wyrósł z nich
yes2.gif
W sobotę mąż zawiezie graty do koleżanki dla synka 3 letniego,będzie zadowolony i bynajmniej skorzysta.Lepsze to niż wyrzucić do kosza
yes2.gif
Poza tym pakowanie mnie czeka ehhh nie lubię
mad.gif

Pozdrawiam was !Odezwę się jak znajdę chwilę
yes2.gif

reklama
Do góry