reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka a masz kogos do pomocy?
Maja jakie słodkie ma pultynki:-)
jestem pod wrażeniem ze Hania da sobie wiazac tak włosy:-)

Mama mi pomaga w ciągu dnia, bez niej padłabym już chyba trupem.

A co do fryzury to tylko na zdjęciu to jest bo ona to szybko demontuje :-D

Kasiulka- fajne masz dziewczynki. Jak tam u Was, zdrowi wszyscy? Jak malutka?

Maja miała kolki, ale okazało się, że to przez wit K+D w tych kapsułkach, jak odstawiłam to jest dobrze.

Hania dobrze, chociaż łobuz z niej straszny. :cool2:

reklama
Czesc Dziewczyny. Jutro prawdopodobnie wychodzimy do domku jesli Sylwuni nie nasili sie zoltaczka. Sylwunia slodziak malutki, raja slodka kruszynka :-) juz sie nie moge doczekac powrotu do mojego synka, strasznie mi go brakuje. Luki daje popalic tacie. Nie Chce sie odkleic od meza, ktory nawet do toalety nie moze pojsc. Nie Chce spac w dzien wieczorem tez cyrki przy usypianiu. Ja Dzisiaj wkoncu moge powiedziec ze czuje sie lepiej, jeszcze chodze troszke zgieta bo rans boli ale jest juz ok. Trzymajcie kciuki prosze zeby zoltaczka sie nie nasilila I zebysmy jutro wrocily do domku. Pozdrawiamy wszystkie bb ciocie- zyrafkowe dziewczny. Ps. Gosiu tetaz Twoja kolej :-)

hej

kasiek -
maja tez niedawno tylko kilka konkretnych rzeczy jadła głownie nabiałowych, ale teraz już jej torche przeszło, więc pewnie u Damianka tez tak będzie, może spróbuj mu owocki w koktajlach przemycić, Majusia uwielbia pić przez słomkę i tak właśnie robię jej koktajle z truskawek, jagód, arbuza, banana ostatnio nawet zupę pomidorowa przez słomkę piła:-D co do mleka krowiego to nie wiem, skoro mało wypił, Majusia ostatnio coraz częściej pije ale żadnej reakcji nie zauważyłam

emalia - dziękuje czuje się teraz w miarę ok, szczególnie jak zimniej jest:-)

zyrraffko - mocno zaciskam kciuki żebyście jutro wyszły:tak: mi jeszcze troszkę czasu zostało:tak: ale rosnę rosnę Hefi może potwierdzić;-)

Kasiulka piekne zdjecia a Hania poprostu cud z tymi wloskami

Perfekta mialas noc grozy...

Zyrafka kciuki trzymam mocno

U nas pogoda znacznie sie pogorszyla niestety, a jutro zaczynam dzien od awantury w administracji.... wychodzimy dzis z klatki najpierw maz z Olafem a na koncu ja z Erciem oni juz otworzyli klatke a ja schodzialam jeszcze ze schodow... a tu przez te otwarte drzwi wpadl szur i prosto na nas na Eryka nogi , podciaglam Ercia za reke do gory zeby mu na nogi nie wszedl i ucieczka do windy.... maz szczura przegonil ale ja jutro przegonie admistracje 21 wiek a tu szczury ludziom po nogach lataja

Pozdrawiamy z Tomaszkiem :) Zdjęcie0030 (480x640).jpg

reklama
Do góry