u nas z tym allegro okazało się, że listonosz zawiódł, mama poszła na poczte i tam gdzieś w archiwum znaleźli jej włosy i odebrała, ale okazało się, że to te same co reklamowała, więc albo poczta nie odesłała wogóle do tego zakładu fryzjerskiego, albo ta fryzjerka w ciula zagrała
a i jeszcze miałam taką sytację z DPD (z tą firmą co dostarcza paczki) zamówiłam telefon w orange, umówili mnie z dostawcą na 11 do odbioru z dostawą do domu między 12 a 15.oo miał mi dostawca doręczyć, nie było go, ale ja się spóźniłam do domu jakieś 15 min, więc pomyślałam, że mógł być w tym czasie, zamartwiajuąc się zadzwoniłam do orange i odpowiedzieli, że paczka została 10 doręczona do dostawcy i żeby się dowiedzieć co się teraz z nią dzieje kazali mi wejść na stronę DPD i wpisać nr paczki, (podała mi ten nr przez telefon) jednak na stronie pisało, że nie znają takiej paczki, wsiadłam na rower i pojechałam do siedziby DPD, w biurze odnaleźli dostawcę, co "robi" moją okolicę, ale na urlopie i zastępuje go jakiś pacan, dostałam do niego nr, zadzwoniłam i spytałam kiedy będzie???bo mi zależy, zwłaszcza, że mąż zgubił swój telefon
a on, że ma w zwyczaju wszystko załatwić i będzie na pewno, przyjechał po 21.oo i prosi o dowodzik, więc mu daję, a on do mnie , że paczki zostawić nie może, bo ma nie zgodnośc adresu , mi ręce opadły, bo powiadomiłam orange, że się przemeldowałam, ale to nie jest u nich zanotowane, a babeczka stwierdziła, żeby sobie kiedyś zadzwoniła i to zgłosiła, ale teraz na czas wysyłki to jest ważne tylko adres do odebrania, więc podałam obecny
paczka przyszła na stary adres mojego starego dowodu,ale pod wskazany do odbioru - mój obecny
więc gdybym nie pojechała do firmy dostawczej z tym brzuchem, to nie wiem czy ktoś pofatygowałby się mi ją wogóle dostrczyć, penwnie zalegałaby w magazynie 2 tyg.(bo mają takie prawo), a potem odesłaliby ją do orange, bez uprzedzenia mnie o tym
Ratina sprawdź firmę dostawczą jeszcze tak jak ja, no chyba, że mąż już to wyjaśni, życzę Wam tego