reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

no właśnie ja tez chce żeby wózek był taki unisex, bo planuję drugie dzieciątko i mam nadzieję że będzie to córa a zakupu kolejnego nowego wózka nie przewiduję ....
marand ja kupilam taki wozeczek: jak nizej:
dla corci ale ja uwazam ze t0 kolor universalny jest
Zobacz załącznik 483892
A to caly zestaw - kupiony juz, ale w drodze [czekam jak transport do sklepu pezyjedzie]
Zobacz załącznik 483893

------------------------------------------------------------------
Wogule wkurzylam sie wczpraj bo pojechalam po lozeczko i materac a tu i jedno i drugie wyprzedane :///
Materace beda za tydzien - ida z Polski tym samym transportem co wozeczek, a po lozeczko musialam jechac dzis drugi raz, oto one:
Zobacz załącznik 483894
-- w smyku kupilam, niby takie zwykle - a toche inne, podoba mi sie kolor i dranki :D
Dziwna jestem, wiem :D

AHA, I posciel juz w drodze tez :D Powinna przyjsc koncem tygodnia:D [taki kolor jak na zdjeciu]
th_0799b.jpg

Ala i As - 20el SERCA 90x120 moskitiera (2465821993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
emotion pościel super! od razu Mała będzie spać pod kołdrą? bo ja właśnie uległam naciskom i pościel kupiłam, ale na później....

Widzę, ze wszystkie poważniejsze zakupki porobione;-)

Ja kupuję posciel od razu bo tak używałam przy młodej.

Emotion super

ja poscieli nie uzywalam na poczatku, Kuba spal w rozku chcialam zeby mial jeszcze takie poczucie bezpieczenstwa. Zreszta my go ukladalismy raz na jeden bok, az na drugi i raz prosto wiec latwo bylo pod rozek podlozyc pieluszke zeby na boczku lezal.
Dzieki temu ma ksztaltna i ladna glowke

potem uzywalismy spiworka, potem to juz bylo lato wiec praktycznie po jakies 9 m-cach nam sie koldra przydala

emotion super zakupki!
A ja idąc za waszym przykładem też wczoraj pozamawiałam kilka rzeczy, więc mam nadzieję, że jutro wszystko dojdzie:
img.jpg
img.jpg_thumb.jpg
img.jpg_thumb.jpg
img.jpg_thumb.jpg

Niedrapki rękawiczki dla niemowląt super ochrona (2480907972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Frida aspirator do noska dla niemowląt + filtry (2477648248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ochraniacz na materac pod prześcieradło 60x120 (2499694717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Termometr bezdotykowy ThermoFlash LX-26 DOST. 0ZŁ (2472150326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI PROJEKTOR PILOT (2477732393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bezpieczne cążki do paznokci Tommee Tippee (2480908863) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
szczotka z miękkim wlosiem+ grzebyk Tommee Tippee (2495091070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smoczek uspok. Tommee Tippee PURE 0-3m 1szt 3kol. (2481536238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Silikonowe osłonki piersi na sutki Tommee Tippee (2501619120) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Super PAKLANKI woreczki na zużyte pieluszki 50szt (2470064084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
ten materacyk też wczoraj znalazłam i się właśnie zastanawiałam czy lepiej piankę w środku mieć czy sprężyny?

mi się wydaje że że sprężyny są zbędne pianka gryka kokos to bardzo dobre rozwiązanie

co do grubości hmmmmmm to ja z Wiki maiłam standard i się nie odkształcał dziecko nie tak dużo wazy i warto zmieniać strony i mnie osobiście grubość wydaje się mało istotnym parametrem natomiast nie zdecydowałabym się na samą piankę dla noworodka

Ja mam materac painkowy, dość gruby chyba z 15 cm albo więcej bo potem mam problem z założeniem prześcieradła.
a gdzieś ty taki gruby materac dorwała :szok: ????jeszcze się z takim nie spotkałam max grubości jakie widziałam to 10 cm ... nie obawiałaś się że piankowy jednak za miękki dla noworodka i się odkształca :eek:... z tego co się oriętuje nie poleca się matraców piankowych dla nororodków

------------------------------------------------------------------
Wogule wkurzylam sie wczpraj bo pojechalam po lozeczko i materac a tu i jedno i drugie wyprzedane :///
Materace beda za tydzien - ida z Polski tym samym transportem co wozeczek, a po lozeczko musialam jechac dzis drugi raz, oto one:
Zobacz załącznik 483894
-- w smyku kupilam, niby takie zwykle - a toche inne, podoba mi sie kolor i dranki :D
Dziwna jestem, wiem :D

AHA, I posciel juz w drodze tez :D Powinna przyjsc koncem tygodnia:D [taki kolor jak na zdjeciu]
th_0799b.jpg

Ala i As - 20el SERCA 90x120 moskitiera (2465821993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
łóżeczko bardzo fajne a pościel rewelacja kolor też boski i dośc uniwersalny ...też bede chyba ją kupować;-)......

co do kapci to biore japonki pod prysznic i kapcie japonki nie wiele miejsca zajmują a kapcie cóz jakby mi się wslkrapetach zachciało chodzić:-D

reklama
Do góry