kasia.natka
Fanka BB :)
dziewczyny a jak odróżniacie że to kolka a nie np. zaparcie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mały płakał, nawet na rękach płakał, uspokoiła jego dopiero kąpiel, ale po kąpaniu znów płacz, ja płakałam razem z nim
dopiero potem pocisnąl zielonkawą kupę i się uspokoił. kurde pierwszy raz zielona kupa, a karmie sztucznie. az się boję dzisiejszej nocy. musze się zaopatrzyc w cos na kolkę
Siula, u nas jest to samo. Nad ranem zaczyna się wyginanie i wygibasy. W nocy nie robi kupki. Zjada i zasypia. A nad ranem jak się budzi na drugie karmienie to najpierw muszę mu brzuszek wymasować. Później kładę go na brzuszek i plecki masuję. Wtedy pomaga i pierdzi. Jak już sobie pryknie to go karmię i po karmieniu robi mega kupala. Piłam cherbatki z koprku, jemu dawałam cherbatkę, stosowaliśmy Infacol i nic nie pomaga o diecie mojej nie wspominając.a u nas nie ma kolek ale są za to wzdęcia i piardy i kupa co chwila
mała tak się wigina czasem żeby piardnąć że szok ale jak już walnie to jest wszystko ok
wczoraj walczyłam z nią prawie 4 h usypiała tylko na 20 min i na nowo płacz wykręcanie i piard lub kupa
ja już czasmi nie wiem od czego jem już same gotowane mięso z marchewką na śniadanie i kolacje 2 kawałki chleba z wędliną ogórkiem lub pomidorem![]()

Niunia puszcza sporo bączków i od kilku dni robi jedną kupkę dziennie - może tak być? czy za mało? no i czy jak wasze maluchy robią kupę to też są takie salwy głośne i jakby pod ciśnieniem?