reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Królowa - pewnie ze te kursy u nich w szpitalu juz zaklepane ale sprawdz sobe szkoły polecane przez nich - jest to u nich na stronie. Tam znajdziesz kilkanaście szkół współpracujacych z całej (prawie) Warszawy.
W każdej sa położne z tego szpitala :)))

czesc dziewuszki:)
sorka ze sie nei odzywam ale wiecie co od powrotu do domu nie moge sie wyspać! spie od 22 do 10 rano oczywiscie z milionem przerw na siku ,wstane zjem sniadankoi zas lece spac i tak calymi dniami bym spała ,nawet sie nie ropakowalam do konca a mialam rzeczy Malego poukladac i torbe spakowac ale sily brak i czasu bo tylko o spaniu mysle:(
nadrobilam Was ale nie pamietam komu co mialam odpisac :(((
Błonka z tym rozwarciem nigdy nic nie wiadomo wieć meeega kciukasy aby sie zaczeło już na dniach!!!:) rozumiem ze ci ciezko bo ja juz teraz mam chwilami dosc i nie wygodnie jak cholerka
co do mezusiów to moj jakos chetnie wspolpracowal w starankach ,poddawal sie badaniom bez problemu ,nie marudzil ale tez jak cosik to mnie stopowal nie ciesz si ejeszcze bo wiesz ze to nie musi byc prawda , to uslyszalam jak 2stycznia zobaczylismy cien cienia w cieniu II kresek na tesciku. ale pozneij jak bylo podejrzenie ciazy pozamacicznej wspieral jak tylko mogl i mowil ze bedzie dobrze ! i ...JEST:)))) no i moj akurat ciagle jak widzi ze mnei cosik boli czy sie martwie to albo sam ciagnei do szpitala albo kaze lezec calymi dniami i nie martwic sie tym z ebalagan i nie ma obiadku wiec jestem wdzieczna mu ze rozumie ze czasem nie mam glowy do tego i poprostu musze si epolozyc czy tak jak teraz zapaść w sen zimowy :)
co do czytania na necie wiecie co dziewczynki jest jeden najgorszy lekarz na swiecie , nazywa się dr google!!! według niego moj maz juz dawno powinien byc po operacji usuwania gruczolaka, nie powinnismy miec fasolki, fasolka nigdy miala nie urosnąć , a pozneij maly tez mial miec miliony problemow i przestalam wkoncu czytac te wszystkie opinie i bzdury bo jak piszecie wszystkie choroby mozemy do siebie dopasowac ! a po co nam tyle stresu??!! ufać lekarzom choc nei do konca czasami i myslec pozytywnie choc wiem ze to trudne tym bardziej jak si estracilo juz fasolki ale mozliwe! pozytywne nastawienie tez duzo daje!!!
co do wyboru lekarza powiem wam ze widzialam ze w pl jednak jest ogroooomna roznica czy masz lekarza prowadzacego ktory pracuje w szpitalu czy nie ! byla laska ktora przenosila ciaze juz 15dni i nie robili nic a inna ktorej lekarzem prowadzacym byl ten co pracuje na oddziale i byla po terminie 3dni doatala oksytocyne i zajeli si enia inaczej , nawet samo podejscie poloznych tez widac ze robia rozniece, nie wiem moze tylko w tym szpitalu co ja bylam bylo to widac ale wiele dziewczyn o tym mowilo. mnie w kwietniu nie chcieli przyjac na oddzial ale zobaczyli ze skierowanei od ordynatora i pach odrazu si emiejsce zrobilo , teraz tez polozne inaczej podchodzily jak wiedzialy ze to on jest moim lekarzem prowadzacym no i samo to ze wlasnei on przychodzil czesto do mnie i wlasnei on zalatwil nam rozne konsultacje a gdybym do niego nie trafila prywatnie to watpie ze zajeli by sie cała diagnostyka tak jak teraz było .wiec wiem ze jesli kiedys bede w ciazy i bede rodzila w pl to wybiore lekarza ze szpitala no i oczywiscie kogos kto zna sie na rzeczy i jest kompetentny !

Mavika ale tempka zmierzona wieczorem to niewiele ma wspolnego z prawda! jedyna tempka ktora sie bierze pod uwage jest ta mierzona przed wstaniem z łóżka ,codziennie o tej samej porze i w tym samym miejscu . ale i tak coraz czesciej lekarze odchodza od tej metody bo wszystko moze zaburzac tempke i nie daje to miarodajnego obrazu owulki:(

hej :)
kruszka brawo :) mi w ciazy glukoza tez latwo poszla, a przed ciaza ledwo wypilam.......... :)

ja juz bylam na porodowce, zwiedzilam, wyglada super, zrobilam konsultacje anestezjologiczną i teraz sobie posiedze troche przy kompie a potem pojde fasolke zrobic na obiad... poki co nic mi sie nie chce :p

reklama
Do góry