hej dziewczynki!!!
ja już po kawce:-), od wczoraj sytuacja na froncie się nie zmieniła, póki co nic się nie dzieje, więc może to był 1 sygnał, ale dociągnę do końca 37 tyg

, na dworzu milion stopni

, więc tylko wyniosłam pościel na taras i uciekłam do domu, muszę ogarnąć dom i spakować torbę, bo potem na ostatnią chwilę zapomnę czegoś na bank

, nocka była koszmarna, co chwilę wstawałam i wychodziłam na taras, spałam w pozycji półsiedzącej i marzę o tym by wygodnie położyć się na brzuchu tyłkiem do góry
Kasia - jak dziś córcia, lepiej???
Ewcik - rozumiemy Cię kochana i będziemy wspierać jak tylko to możliwe, zaglądaj i pisz co Ci na serduchu leży, jesteśmy z Tobą!!!
Andziak - jak samopoczucie???
Natusia - a co u Ciebie???
Pirania - jakieś plany weekendowe??? jak nocka i Kaja??? dziś M w domku, więc będzie trochę łatwiej

; i przepraszam kochana, ale mam kolejne pytanie: czy przed cc trzeba zmyć lakier z paznokci? głupotami Ci głowę zawracam, wiem...
Milla - podobnie mamy, ja też jestem w 36 tyg, ale jeszcze nie jest skończony i też będę miała cc, i naprawdę nie wiesz czy będziesz miała córcię czy syneczka???
Kwietniówka - gratki córci!!! a który to tydzień???
Truskafffka - niech rybka zdrowo rośnie, mocno i nieustannie trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a Matik jest po prostu bezkonkurencyjny!!!:-)
Czarodziejka - śmigaj autkiem tak często jak możesz

, szerokich dróg!!! a ja czekam na cc po skończeniu 37 tyg...
Patrysia - to już w poniedziałek egzamin, trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama - jakie plany na weekend???
pozdrawiam wszystkie cieplutko i życzę udanego weekendu!!!