reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Warszawa i okolice

Hej, w tej chwili nie mam planów na 3.08., chyba że K. coś planował - ale nie, on przecież jeszcze w pracy będzie. Więc raczej tak.

reklama
Wrzesień - wszystko zależy od tego, jak będę miała dyżury ustawione.
A 11.VIII odpada - następnego dnia wyjeżdżamy, więc siedzę w domu i przygotowuję wszystko na spokojnie ;-)

Ja mogę 3.08. Więc zapraszam. Plan jest taki, że Moon zgarnia Zołzę, a Nutia na pieszo przybywa:)

11.08 nie mogę, bo moja siostra przybywa z Holandii więc będzie Szymona zabawiać, jako stęskniona matka chrzestna.

8.09 - wesele:)

Miłego spotkanka Mamy Niepracujące :-)
Mrsmoon
- a wydawało mi się, że pisałaś o weselu 01.09.... :-(
Ja mam nadzieję spotkać się z Safii 08.09. na Smykofonii może i :-p - może któraś dołączy w miarę możności - Nutria, Ja - Zołza ?

Forever ja cały czas jestem na tak na Smykofonię na 8.09. A ile wcześniej trzeba rezerwować bilety? Czy może nie ma tu czegoś takiego jak rezerwacja?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry