• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
ja po wizycie, wszystko okey, dzidzia ok.3200, juz malo co rosnie, przez 2tygodnie uroslo tylko ok.200g wiec juz spokojnie, mocz okey, glowka w kanale (jak od kilku dobrych tygodni)
jezeli nie urodze do 15sierpnia to w dniu terminu bede miala masaz szyjki :D na wywolanie, szczerze to nie wiem jak to wyglada i mam nadzieje, ze lada moment urodze :)
zreszta polozna mowi, ze w kazdej chwili, w kazdej minucie :)
i polecila duzo sexu zeby sie zaczelo :)
takze u mnie wszysciutko super i okey i bardzi sie ciesze ze dziecko juz wolno rosnie bo wg przewidywan mialo byc prawie 4kg.. a tego bym nie wytrzymala :D

agos trzymamy kciuki za krótki pobyt! pozostałym dziewczynom gratuluję wizyt :) juz bliżej jak dalej hehe.. ja już po ktg, serduszko ok, nawet miałam jeden skurcz w trakcie zapisu ;) zatem teraz czekam tylko na poród, a raczej na ta pełnię, w której pokładam duże nadzieje ;) no i seksik też obowiązkowo ! poza tym zaraz pompuje znowu piłkę do ćwiczeń i sie pobujam, co by miednicę i mięśnie rozluźnic ;) ciekawe, ile z nas urodzi jutro/piątek... :)

Ja wczoraj na pierwszym KTG [po terminie. Optymizmem nie powiało, bo skurcze praktycznie żadne. Dzidziusiowi bardzo dobrze u mnie- AFI 15, dobre przepływy, łożysko bez zwapnień. Na koniec doktor rzucił optymistyczną wiadomość, że szyjka zupełnie zgładzona, ale rozwarcie na opuszek. Niby mam się do niedzieli wyrobić, ale jakoś w to powątpiewam.

doczekacie się doczekacie, jak nie dziś w pełnię to jutro w burze :-) najważniejsze, że z dzieciaczkami ok; odebrałam wyniki na paciorkowca i nie mam go - jupi

Witajcie dziewczyny, dawno nie pisałam nic, ale cały czas Was podglądam. Jestem dziś po wizycie, na szczęście dosyć pomyślnie przebiegła.
Od 13 do 21 lipca byłam w szpitalu, założony mam pessar, bo moja Maria strasznie zaczęła się spieszyć na świat. Leżę więc sobie już 3 tydzień i nic nie robię, tylko dbam o to żeby jak się dziś dowiedziałam doczekać do 12 sierpnia, a potem cc.
Życzę wszystkim pomyślnych wizyt i pozdrawiam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry