reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sleep ajlowiutu muaaaaaaaa :*
na sąsiada narazie patrze, robi cośna dworze, a ja już milion razy byłam na balkonie,chyba wypiorę dzisiaj wszystkie ubrania z szafy, łącznie z kożuchami zimowymi ;-) hyhyhy
A poważnie, na prawdę zajebisty facet, a może ja tylko jestem na sexualnym głodzie i rusza mnie każdy samiec... lepiej się przyjrzę bo może to baba jest, a ja mam fatamorganę ;-)

reklama
ael tylko wróciłaś i już mi się pyszczek śmieje jak czytam twoje posty

a u nas chyba pełnie dała się we znaki bo ja żle spałam a Niunia to już wogule. Czyli czuję się jak ZOMBIEE!!

Proszę kochana :-)
I ja witam w klubie, młody nie o tyle, że się budził, przez choróbsko śpi z nami, ale tak strasznie na śpiku się przerzuca, o tyle dobrze, że nie budzi się z płaczem jak to było za czasów gorączki.

no ja myślę:cool2::*

ps. wspominałam że wizytówki będą drewniane?:cool::-p:-p:-p

Jakieś 500 razy ale powtórz 501, żeby wszystkie sobie informacje przyswoiły :p

Witajcie babeczki
Dziś obudziłam się przerażona,że muszę zrobić pranie tych ciuszków co mam,pościeli i tu moje pytanie,jakiego proszku używałyście na początku i czy prałyście np becick,ochraniacz,baldachim przed pierwszym użyciem?
Z racji tego,że jeszcze do poniedziałku mam męża w domu zaplanowałam mu malowanie sypialni i już leci z wałkiem he he na ścianie będzie kolor czar prowansji;-)
A no i wklejam Wam łazienkę,tyle o niej gadałam a na zdj nie prezentuje się zbyt ciekawie,wiecie jak to jest jak się liczy każdy grosz...ale i tak jestem z niej dumna,została jeszcze roletka i obudowanie wanny
Dzisiaj przyjdą zakupy dla młodej,butelka,smoczki,karuzela cieszę się jak dziecko:-D

Ja prałam wszystek materiałowe przed pierwszym użyciem w dziecięcym proszku i dziecięcym płynie do płukania. Ja uwielbiam płyn z Dzidziusia bo ubranka długo pachną i tak po prostu po dzieciowemu :-)
Tylko to trochę drogi interes, na szczęście mogę prać już w normalnych proszkach i płynach :-)

Ja się witam. Od rana zabiegana. Uda mi się prawdopodobnie kupić nowy nieużywany fotelik do 25 kg za 150 zł z wrocka jupi! A taki ładny, że hej :-)
Powiem wam, że mój stryju to zabawny człek. Przyjechał na chrzciny młodego i potem moja chrzestna mi mówiła, że całą drogę do domu (ok 40 minut) nadawał i Wiktorze jaki on fajny. Dziś dzwonił, bo mówił ciągle ogląda zdjęcie co mu wysłałam :-) Normalnie szał.

No nic zabieram dupkę w troczki lecem robić obiad dorosłym i młodemu tyż :-)

Gorąc że masakra!

I lovela i dzidziuś mają płyn do prania? Bo to chyba lepsze od proszku co? Do płukania coś używałyście?
Ale mój mężu zasuwa jak mróweczka,już supialnia zmieniła kolor:-)

Hih Fasolka normalnie kocham cię noooo :)

ja piorę w Dzidziusiu raz w płynie a raz w balsamie zależy co mi w rękę wpadnie

miq weź no niestresuj coooo?

reklama
Sleepy, cudzołożnico i Fasolo, podrywaczko żon cudzych ja tu widzę!! :cool2:

Sleep, ale że drewniane? Mówisz? O rany, powtórz, bo nie jarzę za bardzo :)

Prałam w loveli płynie, potem w dzidziusiu,a teraz piorę w naszym :)

Idę małej zupkę zapodać, bo budyń się chyba już strawił.

Właśnie się kocem nakryła i kopie, żeby ją ratować, a jak uratuję to w śmiech:cool:

Do góry