Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak jasno, czyściutko, super
jestem chyba nienormalna?
polubione :-)dzień dobry robaczki moje:*
Otóż.... wiem już jakei będę mieć wizytówki!!rany rany... drewniane!! AAAAAaaaa!! o takie: Drewniane wizytówki, ekologiczne pocztówki, zaproszenia z drewna - Wood Art - Produkty
artisio będzie taaaaaką dużą firmą
ps. czy w wyniku jakiegoś niedopatrzenia jest jeszcze wśród Pań jakaś niewiasta która nie polubiła artisio na fb?![]()
gdzie widziałyście pięknego paluszka? ja tez chce zobaczyćpaluszek.. serio.. photoshop nie ma tu nic do rzeczy..
gdzie poszła fifka? a sil? ja już się ogarniam i nie będę gadać tylko o moich wspaniałych, pięknych, cudownych, oryginalnych superduperextra wizytówkach drewnianych![]()
kurcze chyba nie wspominałaś o tych wizytówkach, a drewniane mają być? ochyginalne;-)no ja myślę:*
ps. wspominałam że wizytówki będą drewniane?![]()
Łazieneczka, fajnaWitajcie babeczki
Dziś obudziłam się przerażona,że muszę zrobić pranie tych ciuszków co mam,pościeli i tu moje pytanie,jakiego proszku używałyście na początku i czy prałyście np becick,ochraniacz,baldachim przed pierwszym użyciem?
Z racji tego,że jeszcze do poniedziałku mam męża w domu zaplanowałam mu malowanie sypialni i już leci z wałkiem he he na ścianie będzie kolor czar prowansji;-)
A no i wklejam Wam łazienkę,tyle o niej gadałam a na zdj nie prezentuje się zbyt ciekawie,wiecie jak to jest jak się liczy każdy grosz...ale i tak jestem z niej dumna,została jeszcze roletka i obudowanie wanny
Dzisiaj przyjdą zakupy dla młodej,butelka,smoczki,karuzela cieszę się jak dziecko![]()
no i suuuuuper łazienka :-)
to mówisz jakie będziesz miała te wizytówki? plastikowe? :-)
bo już się drze mój słodziak, całkiem nieźle prawie 2 godziny pospała...