Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak.. magiczna pelnia, ja dzis caly dom ogarnelam z nadzieja na jutrzejszy porod....
Ups…”kakakarolina” pisze:Dzag wiem, ze rodzą się duże dziewczynki ale Ty niedomyślna jesteś chciałam Błonkę pocieszyć trochę ;-)
Hmmm… Od 4 tygodnie mam wyłączone myślenie – jestem usprawiedliwiona
?
Sprytna dziewczynka.
) przepływy ok tylko wód trochę mało ale bez tragedii no ale do szpitala trzeba jechać bo moje ciśnienie też 140/85. A w szpitalu odmówiłam przyjęcia na oddział ;-) ale pozwoliłam sobie zrobić ktg i tu już zapis nie był tragiczny ciśnienie dziecka w okolicy 160 (tylko czasem 170) lekarka stwierdziła, że tragedii nie ma ale że może to być początek czegoś więc obserwacja. Jutro mam zrobić sobie badania jak wyniki będą dobre to w poniedziałek na ktg a jak złe to jutro do szpitala po antybiotyk. co do pełni to jest ponoć tak, że nie koniecznie zaczyna się w dniu, kiedy ona występuje, ale też 2-3 dni przed nią lub już po, więc jak dziś się nic nie wydarzy, to czekamy kolejne 3dnibuahahahahahha
![]()
jeszcze mam 2 dni mowisz?
moze sie zmieszczke

zylcia moze urodzisz przede mną?