reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
no własnie !!

Andziak ???????????????

Daria ???????????

tu sie czeka na wieści ;))

Andziak no to dobrze,że już wiesz na 100% -teraz możesz już imię wybierać ...
szkoda ,że nie będzie pamiątki ,ale tak to czasem z dziećmi jest ;))

heja lasKi, wpadam na seke bo musze dzieci ogarniać powoli.
Bylam na
n065.gif

jesooo jak fajnie i cieplo...wrocilam z bolącą dooopą i kolanami. Jutro ide znowu.
Kocham roweros:))))))

Andziak ciesze sie ze z syneczkiem wsio ok...

mama05 jak ja Ci zazdroszczę tych beztroskich pogaduch:zawstydzona/y: Moimi kompanami do rozmów ostatnio są najczęściej moje córki. Nie to,żebym narzekała, ale sama wiesz...:-p

Tusia bakcyl rozprzestrzenia się bardzo szybko;-) Nikt się przed nim nie ukryje....nawet Twój mąż:tak::-)

Andziak gratuluję zdrowego synusia.

Miłego wieczoru dziewczyny!

hello

wpadłam na chwilkę. W pracy byłam dziś do 18, M odebrał małego z żłobka i pojechali nad wodę. po 18 wchodzą do domu, Marcelinio leje się przez ręce, ja mu mierzę temperaturę, a tam 39 st :/ M mówi: no coś marudny był.. a dotknąć go nie można, bo parzy.. teraz zasnął biedaczek, już czuję, jak ta noc będzie wyglądać...

kinguś tak mało czasu do kolejnych staranek Ci zostało, więc głowa do góry :)

mama, kinga co to jest ten biosteron?

truskawcia Ty nie "zazdraszczaj" tych wyrobów na zimę, bo nie ma czego :D z przetworów na zimę mam ... tylko 7 słoików musu jabłkowego i pomrożone maliny :D:D:D dobre, co?

magda z uk fajnie, że do nas dołączyłaś... &&&&&&&&&&&za synka :)

axarai skoro Cię mliko zalewa, to znaczy, że Adusia będzie miała co jeść :D kochana, położenie inne, niż główkowe jest wskazaniem do cc/przynajmniej w Polsce/

kasia ale facet bezczelny, ten z wesela... ja mam miseczkę D

kate to Ty też rodziłaś w lipcu 2010? ale upały wtedy były, masakroza....

mama to koniecznie wklej zdjęcia, jak fachowcy skończą :)

daria pisz, co po wizycie, bo my ty padniemy z ciekawości

truskawcia za jutrzejszą wizytkę trzymam mocno kciuki

pirania jak tam Kajutka dzisiaj? jak znoszą z Krzysiem te upały?

Magda z uk-a dziękuję ..akurat te 2 sąsiadki są super spoko ..można z nimi fajnie pogadać:)
a poza tym mam spoko babki w pracy wiec jest z kim pogadać ...ale Wy --->niezastąpione :):):)

Ewcik witaj ..zdrówka dla synka ..
Biosteron to lek,który powoduje ,że wzrasta jakość naszych jajeczek ...
polecili go w klinice niepłod. jednej dziewczynie ,kt.jak sama pisze nie miała już szans na dziecko-po słowach lekarza..
brała ten lek 3 m-ce i własnie jest w 18t.c.

nasze bąki śpią a ja idę do męża na masaż:-p

praca, drzemka, żarcie, zabawa z pierworodnym...zaliczone :-D

Magda i ode mnie szacuneczek ;) pięknie się przygotowałaś :D wszystkie będziemy odliczać do twojego usg :D
u nas w okresie staranek tak samo...praca praca praca hehe i to jeszcze bez orgazmu:szok:...a teraz z kolei wiecznie jestem tak śpiąca i padnięta, że słowo "seks" z mojego słownika uleciałooooo:baffled::-D
no i widzisz, tak to jest z tym planowaniem, w teorii wszystko idzie ogarnąć...a jak banda plemników ruszy w pościg to też los macza palce w tym, który pierwszy dotrze do jajeczka :p
może być wszystko zaplanowane pod chłopca/dziewczynkę a mały uparciuch zrobi nam psikusa i tadaaaam będzie mistrzuniem hehe
Kate nieźle ci biust rośnie w ciąży:-p
Mama to się ekipa uwija :) źle zaczęli, ale się teraz chłopaki starają ;)
Czarna &&&&&&&&&&&&&&& za zaliczenie ~~~~~~~~~~~~O :D
Tusia haha ale zajefajny avatarek i biedrona ZARAŻAJ SIĘ !!
Andziak to ci mały przytulas i jajcarz :p
Ewcik oj biedny Marcelek :( zdrówka dla niego
ale ale...wyroby są :p zjadłabym takiego musu:-p
i dziękuję, kciuki baaardzo potrzebne :)

ach, normalnie mnie synuś rozczulił...niby nic, aleee..wypiłam wodę, butelka leżała koło mnie na łóżku, a ten podleciał, oznajmił że się nią zajmie, spłaszczył, pozwijał, wyrzucił do plastików...no taki duży samodzielny straszy brat :D

Truskaffka dokladnie u nas niby mialy wszystkie meskie wyginac a tu przytulas Zosia jajka pokazuje.A Kuba zrobiony w 9 dc przy cyklach 27 28 dniowych.Teraz wszystko wskazywalo na Zosie a maly cwaniak jest chlopcem.

reklama
dzieciarnia Spi..małż w podrózy...zatem samotnie zjem Sushi...nie zebym narzekala:))))))
Ewcik zdrowka dla synka..moi chlopcy we Wloszech mieli jednodniowe goraczki...podobno dzieci dosc czesto maja tak od słońca, upałow!!!!!
Truskawka jak samopoczucie....
A synus na medal...urodzisz i zobacz jaka bedziesz miala pomoc w postaci pierworodnego:))))) bedzie pieluszki po siostrzyczce wynosil....tak coś mi sie zdaje:)))))
mama udanego masazu:))))))) oj cos "gorąco" ostatnio u Was:)))) hehehe

A gdzie nasza Piranha????jak Kajuska? juz przeszly te bóle brzusia?

Patrysiak, Daria....codziennie prosze mi sie tu meldowac....bo z Wami to juz nie wiadomo jak bedzie...chwila znikacie a ja juz widze Was na porodówce:))))

Do góry