reklama
Kasiu, mój post był przeterminowany bo internet mi tak działa, niedawno się obudziła, obaliła całą butlę (daję jej zawsze jedną na wieczór, tak to jest cyc ;-)) i czekam aż uśnie bo chciałabym nareszcie iść się wykąpać :-)
Piranha oj... jestes pewna ze ona tak szybciutko i z checia zasnie,jak spala tak dlugo????
Milej nocki dla ciebie i buziaczki na slodki sen dla Kaji.... a zobacz moj " lobuziaczek" jaki grzeczniutki,, juz dawno spi.... a kto dzis imperzowac chce z mama... coreczka. Ja caly czas mowilam ze Krzys to cudny chlopak.
Andziak0307
Fanka BB :)
Maz nie zgadza sie ani na Ignasia ani na Kajtka..Kreci nosem na wszystkie propozycje i twierdzi ze jeszcze czas.zaraz mi sie przypominaja jego slowa w maju jak mowilam ze bedzie problem z imieniem dla synka.A on odrazu jaki problem.Przeciez ja na 200% wiem ze bedzie Zosia tak jak wiedzialem ze pierwszy bedzie syn.W pierwszej ciazy do porodu nie wiedzielismy co bedzie a on i tak opowiadal wszystkim ze chlopak.Bo on to wie i tyle.I byl.syn
Piranha
Fanka BB :)
Kasiu, hehehe, poproszę jutro synka by wysłał cioteczce z UK zdalny buziaczek
(a ostatnio się nauczył takich buziaczków całując dłoń :-)). A córeczka faktycznie niechętna coś do spania
A propos Krzysiu zaczyna się powoli rozkręcać w mówieniu, wczoraj jak oglądał bajkę i owieczka wpadła do wody to mówił z przejęciem "o nieee, owca, woda, ratunku" 
Andziak, rozumiem Ciebie doskonale gdyż mojemu M tez nic się nie podobało aż w końcu znaleźliśmy kompromis w postaci Krzysia ;-)
Dobrej nocki dla wszystkich!

Andziak, rozumiem Ciebie doskonale gdyż mojemu M tez nic się nie podobało aż w końcu znaleźliśmy kompromis w postaci Krzysia ;-)
Dobrej nocki dla wszystkich!
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Wy babeczki już pewnie śpicie, a ja delektuję się ciszą i spokojem
Mam teraz czas pozbierać myśli na jutro no i w spokoju poczytać co tam u Was. Pędzicie z postami tak, że czasem ciężko mi nadążyć;-)
patrysia* ja też raczej myślę, że jednak gdzieś tam jest coś nam zapisane dlatego staram się liczyć z tym, że może się nie udać. Raczej jestem optymistką i pewnie szybko się z tym pogodzę, ale starałam się szczęściu pomóc. Zobaczymy;-)
axarai poród przy ułożeniu pośladkowym siłami natury?! No komuś chyba na rozum padło
Nie daj się. W końcu Ty tez masz coś do powiedzenia. Jak Ci się coś stanie ( bądź - odpukać - nie daj Boże dziecku), to ciekawe, co wtedy powiedzą? Albo może będą Cię męczyć naście godzin, żeby łaskawie zrobić cc....paranoja
Oby sprawa zakończyła się pomyślnie. Znaczy obróceniem maleństwa, bądź cc. Z całego serca Ci tego życzę!
Andziak u mnie w drugiej ciąży mąż też ciągle twierdził, że mamy czas, a w końcu sam zasiał panikę w 8 miesiącu, że jak to? To myśmy jeszcze imienia nie ustalili?
On zawsze wie, że ja się wszystkim zajmę
Ech Ci faceci...
Ewcik zdrówka dla synka życzę i przychylam się do opinii dziewczyn, co do trzydniówki. Moje dziewczynki często tak mają. Raz tylko pamiętam, że starsza po całym dniu na słońcu dostała temperatury, a na drugi dzień już nic jej nie było. Chyba było dla niej jednak za gorąco
Trzymajcie się i mimo wszystko spokojnej nocy życzę!
truskafffka skąd ja to znam
Najpierw seksik wyliczony jak w zegarku, a po dwóch krechach termin seks totalnie zapomniany
Nie martw się. Mi w drugim trymestrze ochota wróciła ze zdwojoną siłą
....biedny mój mąż
Powodzenia na jutrzejszej wizycie. Będę trzymać kciuki
Moja starsza córa też już snuje plany, jak to będzie mi pomagać przy maleństwie i zawsze na koniec mówi o swojej siostrze: "ale Nika to nie, bo ona jest jeszcze za mały smród"
Rozczulają mnie takie "dorosłe" rozmowy
daria oj trzymasz nas w niepewności, trzymasz
Najważniejsze, że maleństwo zdrowe
Piranha życzę Ci, żeby Kaja spała coraz lepiej w dzień. Ja się ze swoimi nieźle umęczyłam i na prawdę nie życzę nikomu
Zwłaszcza ten czas, kiedy dziecko śpi w dzień jest bezcenny. Moja starsza nie spała nigdy w dzień. Może po 15 minut i to bardzo czujnie. Młodsza tak od ok 5 miesiąca zaczęła ładnie spać w ciągu dnia. Nawet po 4 godziny ciągiem. To był piękny czas;-)
natusia301 to tak jak ja wszystkim zazdroszczę synków;-) Miedzy moimi córami jest mała różnica wieku, więc ciesze się, że jednak są we dwie. Kiedyś tam tak sobie myślałam, a szkoda, że nie synek. Dziś jednak patrzę na to inaczej. Młodsza już dużo rozumie i właśnie teraz rodzi się między nimi fantastyczna przyjaźń. Takie dwie papużki. Razem się bawią. Razem płaczą. Razem mają karę i razem się pocieszają. Jedna drugą mobilizuje do bycia grzecznym. Mówią sobie, że się kochają i ciągle są razem. Jak jednej nie ma (np pojedzie z tata gdzieś), to druga usycha. Coś niesamowitego. Są takie małe. Strasznie mnie to rozczula
Fakt faktem,że teraz czas na synka, ale zobaczymy jak to będzie
Ja również trzymam kciuki za Twoją ładną tempkę jutro &&&&&&&&&&&&&&&&!
Śpijcie spokojnie dziewczyny. Ja też już powoli spoglądam w stronę wyrka. Do jutra!

patrysia* ja też raczej myślę, że jednak gdzieś tam jest coś nam zapisane dlatego staram się liczyć z tym, że może się nie udać. Raczej jestem optymistką i pewnie szybko się z tym pogodzę, ale starałam się szczęściu pomóc. Zobaczymy;-)
axarai poród przy ułożeniu pośladkowym siłami natury?! No komuś chyba na rozum padło

Andziak u mnie w drugiej ciąży mąż też ciągle twierdził, że mamy czas, a w końcu sam zasiał panikę w 8 miesiącu, że jak to? To myśmy jeszcze imienia nie ustalili?

Ewcik zdrówka dla synka życzę i przychylam się do opinii dziewczyn, co do trzydniówki. Moje dziewczynki często tak mają. Raz tylko pamiętam, że starsza po całym dniu na słońcu dostała temperatury, a na drugi dzień już nic jej nie było. Chyba było dla niej jednak za gorąco

truskafffka skąd ja to znam

Powodzenia na jutrzejszej wizycie. Będę trzymać kciuki

Moja starsza córa też już snuje plany, jak to będzie mi pomagać przy maleństwie i zawsze na koniec mówi o swojej siostrze: "ale Nika to nie, bo ona jest jeszcze za mały smród"

daria oj trzymasz nas w niepewności, trzymasz

Piranha życzę Ci, żeby Kaja spała coraz lepiej w dzień. Ja się ze swoimi nieźle umęczyłam i na prawdę nie życzę nikomu

natusia301 to tak jak ja wszystkim zazdroszczę synków;-) Miedzy moimi córami jest mała różnica wieku, więc ciesze się, że jednak są we dwie. Kiedyś tam tak sobie myślałam, a szkoda, że nie synek. Dziś jednak patrzę na to inaczej. Młodsza już dużo rozumie i właśnie teraz rodzi się między nimi fantastyczna przyjaźń. Takie dwie papużki. Razem się bawią. Razem płaczą. Razem mają karę i razem się pocieszają. Jedna drugą mobilizuje do bycia grzecznym. Mówią sobie, że się kochają i ciągle są razem. Jak jednej nie ma (np pojedzie z tata gdzieś), to druga usycha. Coś niesamowitego. Są takie małe. Strasznie mnie to rozczula

Ja również trzymam kciuki za Twoją ładną tempkę jutro &&&&&&&&&&&&&&&&!
Śpijcie spokojnie dziewczyny. Ja też już powoli spoglądam w stronę wyrka. Do jutra!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się pierwsza....
pospała bym jeszcze ,ale chłopaki juz sa od 7.00 i musiałam podnieść roletę bo malują wnękę..
a mi się coś porobiło w nocy i nie mogę spać
jak zasnęłam koło 4 to o 7 pobudka....
Pirania mam nadzieję ,że nocka przespana ..
udało się wykąpać?
Czarodziejka -kochana --->kawyyyyy
Natusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin i za II !!!
Ewcik jak Marcel?
Truskaffka obyś dziś czuła sie lepiej ..
Kasia uk,Magda z uk, Kociątka,Daria,Andziak i reszta ekipy miłegoo dniaa
)
Nullka gdzie jesteś ????????????????
pospała bym jeszcze ,ale chłopaki juz sa od 7.00 i musiałam podnieść roletę bo malują wnękę..
a mi się coś porobiło w nocy i nie mogę spać

Pirania mam nadzieję ,że nocka przespana ..
udało się wykąpać?
Czarodziejka -kochana --->kawyyyyy

Natusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin i za II !!!

Ewcik jak Marcel?
Truskaffka obyś dziś czuła sie lepiej ..
Kasia uk,Magda z uk, Kociątka,Daria,Andziak i reszta ekipy miłegoo dniaa
Nullka gdzie jesteś ????????????????
P
patrysia*
Gość
WITAM
Nocka taka sobie...
DARIA czop jak ANDZIAK napisała galaretkowate żółtawo-bezprawne i może być podbarwione krwią
szkoda ze nie miałaś usg
no nic niedługo poród to juz na 100 % będzie się wiedziało
ale najwazniejsze że wsio ok z maleństwem
)
TRUSKAFFFKA zobaczysz jak będzie fajnie pomagał przy dzidzi
)
EWCIK zdrówka synkowi!!
ANDZIAK super że wiso ok bo to najwazniejsze
)
Nocka taka sobie...
DARIA czop jak ANDZIAK napisała galaretkowate żółtawo-bezprawne i może być podbarwione krwią
TRUSKAFFFKA zobaczysz jak będzie fajnie pomagał przy dzidzi
EWCIK zdrówka synkowi!!
ANDZIAK super że wiso ok bo to najwazniejsze
mama05
wróciłąm z zakupów..siadam do kawy..
Partysia* a co tam ,Ty nie nie mogłas spać tak jak ja ..czy chłopcy wojowali??
Partysia* a co tam ,Ty nie nie mogłas spać tak jak ja ..czy chłopcy wojowali??
Dzien dobry
.... ja juz wstalam, kawusia i ...WY
Mama tylko nie podrywaj " Fachowcow"..... ciesze sie , ze jestes szczesliwa.....
Piranha do ktorej " imprezowalas" z coreczka????
Truskafffka trzymam mocno &&&&&&&
Natusia czekam i trzymam &&&&&&
Ewcik jak synek???
Magda UK ty tez nocny marek????? Relaksik wieczorkiem???? Jak sie czujesz????
Patrysia jak chlopcy????
wczoraj jak odpalilam bb to wyswietlil mi sie post Dari, z zapytaniem o mace.... bozzzzie a ona zaraz rodzic bedzie.....
Ciekawa jestem co tam slychac u Gal, kurcze jak dlugo jej tutaj juz nie ma.... szkoda
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, , Truskaffka, Kinga, , Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka, Agagsm, Magda UK i inne buziaczki i milego dnia

.... ja juz wstalam, kawusia i ...WY
Mama tylko nie podrywaj " Fachowcow"..... ciesze sie , ze jestes szczesliwa.....
Piranha do ktorej " imprezowalas" z coreczka????
Truskafffka trzymam mocno &&&&&&&
Natusia czekam i trzymam &&&&&&
Ewcik jak synek???
Magda UK ty tez nocny marek????? Relaksik wieczorkiem???? Jak sie czujesz????
Patrysia jak chlopcy????
wczoraj jak odpalilam bb to wyswietlil mi sie post Dari, z zapytaniem o mace.... bozzzzie a ona zaraz rodzic bedzie.....
Ciekawa jestem co tam slychac u Gal, kurcze jak dlugo jej tutaj juz nie ma.... szkoda
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, , Truskaffka, Kinga, , Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka, Agagsm, Magda UK i inne buziaczki i milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
mama05
Podziel się: