reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasiu, mój post był przeterminowany bo internet mi tak działa :-D, niedawno się obudziła, obaliła całą butlę (daję jej zawsze jedną na wieczór, tak to jest cyc ;-)) i czekam aż uśnie bo chciałabym nareszcie iść się wykąpać :-)

reklama
Kasiu, mój post był przeterminowany bo internet mi tak działa :-D, niedawno się obudziła, obaliła całą butlę (daję jej zawsze jedną na wieczór, tak to jest cyc ;-)) i czekam aż uśnie bo chciałabym nareszcie iść się wykąpać :-)

Piranha oj... jestes pewna ze ona tak szybciutko i z checia zasnie,jak spala tak dlugo????

Milej nocki dla ciebie i buziaczki na slodki sen dla Kaji.... a zobacz moj " lobuziaczek" jaki grzeczniutki,, juz dawno spi.... a kto dzis imperzowac chce z mama... coreczka. Ja caly czas mowilam ze Krzys to cudny chlopak.

Maz nie zgadza sie ani na Ignasia ani na Kajtka..Kreci nosem na wszystkie propozycje i twierdzi ze jeszcze czas.zaraz mi sie przypominaja jego slowa w maju jak mowilam ze bedzie problem z imieniem dla synka.A on odrazu jaki problem.Przeciez ja na 200% wiem ze bedzie Zosia tak jak wiedzialem ze pierwszy bedzie syn.W pierwszej ciazy do porodu nie wiedzielismy co bedzie a on i tak opowiadal wszystkim ze chlopak.Bo on to wie i tyle.I byl.syn

Kasiu, hehehe, poproszę jutro synka by wysłał cioteczce z UK zdalny buziaczek :-D (a ostatnio się nauczył takich buziaczków całując dłoń :-)). A córeczka faktycznie niechętna coś do spania :-D A propos Krzysiu zaczyna się powoli rozkręcać w mówieniu, wczoraj jak oglądał bajkę i owieczka wpadła do wody to mówił z przejęciem "o nieee, owca, woda, ratunku" :-D

Andziak, rozumiem Ciebie doskonale gdyż mojemu M tez nic się nie podobało aż w końcu znaleźliśmy kompromis w postaci Krzysia ;-)

Dobrej nocki dla wszystkich!

Wy babeczki już pewnie śpicie, a ja delektuję się ciszą i spokojem:-p Mam teraz czas pozbierać myśli na jutro no i w spokoju poczytać co tam u Was. Pędzicie z postami tak, że czasem ciężko mi nadążyć;-)

patrysia*
ja też raczej myślę, że jednak gdzieś tam jest coś nam zapisane dlatego staram się liczyć z tym, że może się nie udać. Raczej jestem optymistką i pewnie szybko się z tym pogodzę, ale starałam się szczęściu pomóc. Zobaczymy;-)

axarai
poród przy ułożeniu pośladkowym siłami natury?! No komuś chyba na rozum padło:baffled: Nie daj się. W końcu Ty tez masz coś do powiedzenia. Jak Ci się coś stanie ( bądź - odpukać - nie daj Boże dziecku), to ciekawe, co wtedy powiedzą? Albo może będą Cię męczyć naście godzin, żeby łaskawie zrobić cc....paranoja:eek: Oby sprawa zakończyła się pomyślnie. Znaczy obróceniem maleństwa, bądź cc. Z całego serca Ci tego życzę!

Andziak u mnie w drugiej ciąży mąż też ciągle twierdził, że mamy czas, a w końcu sam zasiał panikę w 8 miesiącu, że jak to? To myśmy jeszcze imienia nie ustalili?:szok::-D On zawsze wie, że ja się wszystkim zajmę:baffled: Ech Ci faceci...

Ewcik
zdrówka dla synka życzę i przychylam się do opinii dziewczyn, co do trzydniówki. Moje dziewczynki często tak mają. Raz tylko pamiętam, że starsza po całym dniu na słońcu dostała temperatury, a na drugi dzień już nic jej nie było. Chyba było dla niej jednak za gorąco:baffled: Trzymajcie się i mimo wszystko spokojnej nocy życzę!

truskafffka
skąd ja to znam:tak: Najpierw seksik wyliczony jak w zegarku, a po dwóch krechach termin seks totalnie zapomniany:-p Nie martw się. Mi w drugim trymestrze ochota wróciła ze zdwojoną siłą:zawstydzona/y::tak:....biedny mój mąż:-D
Powodzenia na jutrzejszej wizycie. Będę trzymać kciuki:happy:
Moja starsza córa też już snuje plany, jak to będzie mi pomagać przy maleństwie i zawsze na koniec mówi o swojej siostrze: "ale Nika to nie, bo ona jest jeszcze za mały smród" :szok::-D Rozczulają mnie takie "dorosłe" rozmowy:happy:

daria oj trzymasz nas w niepewności, trzymasz:-p Najważniejsze, że maleństwo zdrowe:tak:

Piranha życzę Ci, żeby Kaja spała coraz lepiej w dzień. Ja się ze swoimi nieźle umęczyłam i na prawdę nie życzę nikomu:baffled: Zwłaszcza ten czas, kiedy dziecko śpi w dzień jest bezcenny. Moja starsza nie spała nigdy w dzień. Może po 15 minut i to bardzo czujnie. Młodsza tak od ok 5 miesiąca zaczęła ładnie spać w ciągu dnia. Nawet po 4 godziny ciągiem. To był piękny czas;-)

natusia301
to tak jak ja wszystkim zazdroszczę synków;-) Miedzy moimi córami jest mała różnica wieku, więc ciesze się, że jednak są we dwie. Kiedyś tam tak sobie myślałam, a szkoda, że nie synek. Dziś jednak patrzę na to inaczej. Młodsza już dużo rozumie i właśnie teraz rodzi się między nimi fantastyczna przyjaźń. Takie dwie papużki. Razem się bawią. Razem płaczą. Razem mają karę i razem się pocieszają. Jedna drugą mobilizuje do bycia grzecznym. Mówią sobie, że się kochają i ciągle są razem. Jak jednej nie ma (np pojedzie z tata gdzieś), to druga usycha. Coś niesamowitego. Są takie małe. Strasznie mnie to rozczula:zawstydzona/y::sorry2: Fakt faktem,że teraz czas na synka, ale zobaczymy jak to będzie:happy:
Ja również trzymam kciuki za Twoją ładną tempkę jutro &&&&&&&&&&&&&&&&!

Śpijcie spokojnie dziewczyny. Ja też już powoli spoglądam w stronę wyrka. Do jutra!

witam się pierwsza....
pospała bym jeszcze ,ale chłopaki juz sa od 7.00 i musiałam podnieść roletę bo malują wnękę..
a mi się coś porobiło w nocy i nie mogę spać :eek: jak zasnęłam koło 4 to o 7 pobudka....

Pirania mam nadzieję ,że nocka przespana ..
udało się wykąpać?

Czarodziejka -kochana --->kawyyyyy:-p

Natusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin i za II !!!:tak:

Ewcik jak Marcel?

Truskaffka obyś dziś czuła sie lepiej ..

Kasia uk,Magda z uk, Kociątka,Daria,Andziak i reszta ekipy miłegoo dniaa :))

Nullka gdzie jesteś ????????????????

WITAM:)

Nocka taka sobie...

DARIA czop jak ANDZIAK napisała galaretkowate żółtawo-bezprawne i może być podbarwione krwią:)szkoda ze nie miałaś usg :p no nic niedługo poród to juz na 100 % będzie się wiedziało :D ale najwazniejsze że wsio ok z maleństwem :))
TRUSKAFFFKA zobaczysz jak będzie fajnie pomagał przy dzidzi :))
EWCIK zdrówka synkowi!!
ANDZIAK super że wiso ok bo to najwazniejsze :))

Dzien dobry
slonce7_%28www.e-gify.pl%29.gif

.... ja juz wstalam, kawusia i ...WY

Mama tylko nie podrywaj " Fachowcow"..... ciesze sie , ze jestes szczesliwa.....

Piranha do ktorej " imprezowalas" z coreczka????

Truskafffka trzymam mocno &&&&&&&

Natusia
czekam i trzymam &&&&&&

Ewcik jak synek???

Magda UK ty tez nocny marek????? Relaksik wieczorkiem???? Jak sie czujesz????

Patrysia
jak chlopcy????

wczoraj jak odpalilam bb to wyswietlil mi sie post Dari, z zapytaniem o mace.... bozzzzie a ona zaraz rodzic bedzie.....
Ciekawa jestem co tam slychac u Gal, kurcze jak dlugo jej tutaj juz nie ma.... szkoda

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, , Truskaffka, Kinga, , Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka, Agagsm, Magda UK i inne buziaczki i milego dnia
s070.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia nie podrywam :)) mąż paczy:-D

wróciłam z zakupów a Fachowiec pyta ..oj ,,miało być mleko a tu cała siata..
a ja mówię ,że jeszcze 3 chleby kupiłam...
a on -3???
mówię -no dla mnie z ziarnami bo dbam o linię .......
a fachowiec-widzę :cool2:

yyyyyy..czmychnęłam do domku

Do góry