reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
He he Dana czyli nastrój tradycyjnie zależy od dnia cyklu:-D

Zuzanka hej:-)

kurka dziewczyny jeszcze skoku nie było, dziś 23dc a piersi zaczynają mnie boleć... sama nie wiem co myśleć:-( popierniczone to jak zwykle. jak to dokładnie jest z tą owulacją i skokiem???

HSG miałam robione za darmo, po poronieniu skierowała mnie tam ginekolog żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze. :tak::tak: 1 dzień w szpitalu i do domu. Bolesne to było. Najpierw przyszedł do mnie lekarz na wywiad, później pielęgniarka wbiła mi wenflon i po ok 3o minutach przyszedł po mnie lekarz i na salę :) HSG robił mi inny lekarz, ale wiedziałam o tym bo moja ginekolog miała urlop i miałam sama zadecydować czy poczekam na nią czy może oddać mnie w ręce koledze po fachu :)

Roza - no fajny ale zawsze tak mam w sumie w każdym cyklu, więc się nie łudzę, objawów ciążowych brak, większościowo już mega @... :-( no ale cóż widocznie- nie mój czas...A wszystko na temat składników postaram się zaraz odnaleźć i podeślę ale może potrwać bo mam gdzieś to na poczcie czy coś...
Kasieńkadg - mh...ale to Ty nie pytaj lubi czy nie tylko robisz obiad i ma zjeść :tak:;-) a wiele składników można przemycić:tak:
Co do lekarza...jak zajdę to po rękach go całować będę :tak:
Danao - no ja też tak myślałam, że już Tam na Górze w końcu znudzą się moimi modlitwami, ciągłym błaganiem i morzem łez rozpaczy jakie wylewałam w Kościele i poza nim...ale widać jeszcze mnie znoszą:cool:... no dobra ciekawe kto pierwszy ustąpi :laugh2:
Co do kładzenia się spać...mh,.... ja tak w okolicach 22 ale 4:43 już na nogach więc ...tak... :confused2: tak mogę wyglądać:happy:

reklama
Do góry