reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

reklama
Oj ostatnio zaczela ta 10 wychodzic na wierzch ;-) tlusciutki moze nie jest ale troche cialka ma :-) ale rzeczywiscie nie wyglada ze az tyle wazy, tez bylam zdziwiona

A ja zdziwiłam się bardzo wczoraj, bo okazało sie, że Natalk w ciągu miesiąca przybrała tylko 150 gram :-( załamałam sie, ale lekarka powiedziała, że wszystko jest w porządku, bo jak dzieci zaczynają wierzgać i bardzo byc ruchliwe to sie zdarza, a poz tym jeśli brać pod uwagę całe pół roku to ma wagę bardzo dobrą. No wiec staram sie nie martwić, ale jakoś mi i tak trochę dziwnie i te 8300 jakby lżejsze sie nagle wydaje...Zobaczymy jak bedzie za 2 tyg. bo idziemy na szczepienie.

margarett jak juz pisalalm u nas podobnie - prawie miesiac i 110 g do przodu - tez nie za duzo ale p. doktor nie przjmowala sie tym - a ze i tak juz pora to postanowilam wprowadzac nowe pokarmy - zaczelam juz od kaszki mleczno-ryzowej od 2 dni i mala baaaardzo zadowolona :)
a wiec nie przejmuj sie :)

Anek to nieźle waży Twój Kubuś! Karolcia ważyła tylko 6700 9 pażdziernika a ja narzekam, że jest już co dźwigać a co dopiero dycha :szok:

Margarett nie martw się! Nasze dzieciaczki są już teraz w takim okresie że będą przybierać coraz mniej. Idzia ma rację :tak:, a jeśli pani doktor nie widzi w tym nic niepokącego to na pewno wszystko ok.

Kuba strasznie przybral na wadze od momentu gdy wprodzilam do diety sloiczki. Podejrzewam jednak ze przy wizycie nasza pediatra zwroci mi uwage:-(, ostatnio tez skwitowala, ze dwa kilo w 7 tygodni to duzo . Ale co mam zrobic gdy dziecko jest glodne, przeciez mu nie zabronie jesc. Poza tym ta 10 to jest orientacyjnie gdy wazymy sie z nim ( fakt ze trzy osoby wchodzily na wage i za kazdym razem waga pokazywala 10 kilo wiecej) ale dokladnie bede wiedziec gdy go zwaze u lekarza.

Idzia dzieki temu mam niezle cwiczenia na rece bo Kuba lubi jakmu sie robi samolocik ;-) a takiego klocuszka jak sie podnosi gora dol to pozniej rece bola jak cholera:-)

reklama
Do góry