Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem w szoku jak mozna dopuscic do takiej nadwagi u tak malego dziecka??? Polroczne dziecko ktore wazy 13 kg...no ale nie dziwne skoro wcina 360 ml mleka + kaszke.Szkoda tylko ze rodzice nie zdaja sobie sprawy z tego ze ksztaltujac niewlasciwe nawyki zywieniowe u dziecka wyrzadzaja mu krzywde doprowadzajac do takiej nadwagi.Rozumiem ze sa dzieci ktore sa szczuplejsze i te ktore sa pulchniejsze ale 13 kg to chyba przegiecie....Dzieci z nadwagą są bardziej podatne na infekcje dróg oddechowych, mają problemy ze stawami i wysokim ciśnieniem krwi a co najgorsze w tym wieku wlasnie koduja sie komorki tluszczowe i ksztaltuje sie metabolizm i nie ma co sie czarowac ze jak zacznie chodzic to zrzuci te kilogramy.Nie zrzuci bo jego organizm bedzie potrzebowal coraz wiecej i wiecej....Znam ten problem dosc dobrze bo mialam 16 lat jak urodzil mi sie brat.I niestety moja mama jak wiekszosc mam cieszyla sie ze tak ladnie je i przybiera wiec go tak karmila i karmila o on chetnie jadl. Nie byl monstrum ale troszke pulchny tak z poltora-dwa kilo wiecej niz powinien(jako niemowle) i po mimo ze byl zywiolowym dzieckiem(basen,sporty) i potem mama pilnowala kalorii odbilo sie to nadwaga z ktora walczy caly czas.I dodam jeszcze ze czynnik genetyczny nie mogl zadzialac zabardzo bo nasza rodzina to sami chudzielcy...