reklama
Bylam z Frankiem dzis u lekarza wiek 6 mce i 3 tygodnie a wazy 7650 a mierzy 77cm.Zatem znoeu waga stoi a idzie w gore
Dziwi mnie ze nie przybral bo wydawalo mi sie ze tak i to sporo biorac pod uwage jego ogromny apetycik...
Dziwi mnie ze nie przybral bo wydawalo mi sie ze tak i to sporo biorac pod uwage jego ogromny apetycik...Żuczku Misio dużo waży, masz co nosić
Gratulacje dla Niego!
Magdaleona pytałam pediatry o te mięsko i powiedziała mi że można dawać dużo mięska i codziennie. Pytałam czy jest możliwość przedawkowania mięska powiedziała że nie
Tylko jak się daje żółtko to już mięska nie, wiadomo za dużo białka zwierzęcego.
A wagą się nie przejmuj, najaważniejsze ża mała przybiera prawidłowo.
Ja Karolcie będę ważyć we czwartek (w kolejną miesięcznice), ciekawe ile przybrała, stawiam że waga wskaże 7300 gram.
Gratulacje dla Niego!Magdaleona pytałam pediatry o te mięsko i powiedziała mi że można dawać dużo mięska i codziennie. Pytałam czy jest możliwość przedawkowania mięska powiedziała że nie
Tylko jak się daje żółtko to już mięska nie, wiadomo za dużo białka zwierzęcego. A wagą się nie przejmuj, najaważniejsze ża mała przybiera prawidłowo.
Ja Karolcie będę ważyć we czwartek (w kolejną miesięcznice), ciekawe ile przybrała, stawiam że waga wskaże 7300 gram.
Magdaleona
Fanka BB :)
Hmm o tym że jak jest żółtko to mięska już nie to nie słyszałam
reklama