reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

witam was podczytuje jak mam czas. jest u mnie tesciowa przyleciala na porod jak narazie nic sie nierusza oprocz malego. oj musze jakos miesiac wytarzymac podnosi mi cisnienie jak niewiem bo chodzi i po mlodej sprzata a tak niemoze byc bo poleci a pozniej my sobie z nia nieporadzimy babacia ja rozpieszcza starsznie i ciagle sa zgrzyty.:angry::angry:

reklama
agapl - mi powiedziano, że mają przyjętą taką zasadę, że jak wszystko jest dobrze to nie dzwonią, mogę natomiast sama zadzwonić jeśli chciałabym się czegoś dowiedzieć, więc może jutro zadzwonię do nich i zapytam co się dzieje. martwiłam się o plemniczki bo M ma stwierdzoną oligoasthenoteratozoospermię i w dodatku mamy kiepską fragmentację, ale skoro jeszcze nie dzwonili to musi być dobrze.
Widzę, że Ty też masz wizytę na 27

ROXII to Kamryn miała betę >1,też w pierwszej chwili pomyliłam dziewczyny.Ale Twoja będzie wyższa!!!
MARCIKUK lepiej niech nic chłopakom nie odpada:-D,ale lekarz mógłby się pomylić,nie?Oby tylko zdrowiutcy byli!
KASKA nie denerwuj się,niech mała jeszcze trochę się popieści z babcią,bo przed nią bardzo trudny czas,spadnie z piedestału,a to dla dzieci takie trudne.

uslyszalam wczoraj ze ja jak bylam mala to pewnie za mnie sprzatali rodzice ja chowam mala i ja decyduje,to stwierdzila ze jestesmy jak zandarmi no a jak ona sobie wyobraza urodze ona sie zabierze i ja potem niedam sobie z nia rady moj M tez jest takiego zdania jak ja.:wściekła/y::wściekła/y:

Roxii - ja kciuków nie puszczam - i czekam na wynik bety &&&&&&&&&&&&& będzie dobrze!!!!!!

lilonka - ciekawe czy oba u Ciebie zamieszkały w brzuszku ;) kiedy pierwsze podglądanko??
ja też miałam transfer 2 zarodeczków, ale tylko 1 został i mam Maje ;)

kaska31- nie daj sie teściowej ;) a z córeczką na pewno dojdziecie do ładu ;) ale to dla niej będzie trudny okres, ona juz sporo rozumie.....

Tosia - to kiedy zaczynacie?? decyzja o Invimedzie podjęta na 100%??

Hej dziewczyny! melduję że dzis jest dokładnie to samo co wczoraj cień cienia, ani mocniejszy ani słabszy, dokładnie taki sam:baffled: jutro rano pojade do mojej kliniki i spróbuję wybłagać betę, albo powiem im ze mi sie pomyliło:-p w sobote bedzie 2 tygodnie po transferze wiec moze mi zrobia, jesli nie to trudno wróce w poniedziałek, ale spróbowac zawsze warto, bo się wykończe;-) uciekam do pracy, a Wam życze miłego dnia i dzieki za kciuki :****
Roxii cien cienia to tak jak u mnie bylo. wiec glowa do gory kochana.

reklama
ONLYONE - to widzę, że łączy nas coś więcej... Ja też się tak zwracam, choć po ślubie jesteśmy 7 lat... Ale to jej wina, bo nigdy mi nie zaproponowała, aby się zwracać inaczej ;-);-) Wkrótce będę się zwracać per "babcia" ;-);-)

kaśka31 - wytrwałości i cierpliwości życzę:tak::tak:

Do góry