reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

neciuszka i zafasolkuje - bardzo dziękuję, woreczki dotarły :* a biorąc pod uwagę problemy z jedzeniem jakie właśnie przechodzimy to baaarrdzooo się przydadzą :dry: dziś znów tylko 4x karmienie a jak próbowałam częściej to tylko wrzask :-(

reklama
Sleep no u mnie ost kiepsko bo od poniedzialku wracam do pracy! :/ poza tym mam ost egz w zkole i jeszcze w dodatku czeka mnie obrona a nic mi sie nie chce robic! Tak mnie to wszystko przytlacza, ze szkoda gadac!
A poza tym to ja poprosze na PW Twoj prywatny nr teel (jesli moge:>) bo mam Ci cos waznego do napisania ;)

Hej Ho, Bry wszystkim :)

My na nogach od wpół do 6... a noc masakra, lepiej nie pisać... no ale cóż.
Ostatnio jak Mała wstaje, to nie chce się turlać i bawić na łóżku, tylko ciągnie się na podłogę i jakbym nie słyszała, że wstała, to mogłaby spaść z łózka, bo w nocy biorę Ją do siebie.
Wyłazi na mnie, na męża, w ogóle jest taka ruchliwa, że szok.
Wczoraj nabiła sobie pierwszego guza, bo raczkując (usiłując raczkować) na panelach chciała podnieść się o łóżko do stania i rączka Jej się osunęła.

O już się Jej znudziło siedzenie na macie i zabawa, więc lecę :) będę jak zaśnie :)

Dzień dobry :)

natworzyły :)

magdalena miło cię widzieć :-) ależ Bartolini już wyrośnięty :-)

Atanek niech wam służą mnie już niepotrzebne :-) a ciuszki pewnie dziś przyjdą

Fasolka wyobraziłam sobie tego Zbyszka twego z tą wiatrówką :-D ja pisałam z Lamią to zajęta kobietka miejsce dla Seby robi i tak jak dziewczyny pisały te rozprawy czekają ich

Dagne a ile chcesz za kombinezonik?

Fifka wiesz że mnie niebieski nie przeszkadza :-) a masz je w jakim rozmiarze? podrzuć fotki jak możesz :-)

sleep robaczku dzień dobry :-)

moje dziecię dyskutowało z kontaktem na ścianie właśnie :cool2: teraz tatuś się zajmuje bo mnie coś nadal rozkłada i póki mogę trzymam się z daleka.

Magdalena mam nadzieję ze szybko przywykniecie do nowej sytuacji :* Powodzenia w pracy!

Necia jak mój się łaskawie podniesie z łóżka to zrobię fotki. Rozmiarowo są one koło 68... nie na żadnym nie na metki z rozmiarem... więc jak coś to ja je zmierzę na długość. Wysłałabym ci je od razu z tymi ubrankami na 68/74 :tak:

Mojemu synowi dzisiaj odwaliło... dwa razy w nocy budził się na jedzenie... TAK był ewidentnie głodny! Jak poruszyłam pełną butelką to aż piszczał z radości ze zrozumiałam jego przekaz w twrąbił dwa razy po 200ml gdzie w dzień nawet tyle nie zjada... :szok:

A mój M ma dzisiaj wolne więc mam w planach troszkę porządków w domu i spędzenie troszkę czasu z pełną rodziną.

Fifcia to zmierz bo ja mam na 62 kombinezon wprawdzie zimowy to będę miała z czym porównać :-)

Fajnie macie :-) mój ma 2 zmiany od dziś bo coś pozamieniać trzeba było, a jutro mamy bioderka rano więc pasuje.

dzień dobry wszystkim :-)

u nas dziś kolejny rekord - Misia spała od 21 do 8:30 a jak się obudziła to żadnego płaczu tylko paluszek do buzi i zadowolona no ale zjadła ładnie :happy2:

reklama
cześć dziewczyny, a mam chwilke bo mała leży a młody sie z nią bawi, oczywiście pod moją kontrolą. Mąz w pracy, ja zaraz z obiad musze się zabrać, a potem wychodzimy na dwór młody na rower a ja na wózek :-D.
maghdalena: o cześć zoneczko moja jak tam u Was, widziałm filmik ale Bartuś zawala, fajnnnnny jest :-)
neciuszka: o twoja w kontaktach się lubuje a moja lubi az sufitem dyskutować :-)

slyp:
cześć co tam dzisiaj planujesz robić ?

fasloka: buzki dla ciebie
kwiatuszek: fajnie ze operacja udana, zycze twojemu tacie żeby szybko wracal do zdrowia

a co tam u natkusia??
kasia.natka: jak ci fajnie tez bym tyle pospała, moja ostatnio zasypia między 21-22 budzi się około 2giej, potem koło 5tej , 7dmej i tak dalej :baffled:

fifka: no to dzisiaj nie pospałaś, dzeci rosną to jesdzą jak szalone :-)

moje dziecko dzisiaj 2razy obróciło sie z plecków na brzuszek ale jest dumna, bo już sie zastanawialam czego tego nie robi.

Do góry