reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

necia: dzień dobry:)

magdalena: listonosz już był?

hhhhmmmm.... :confused: taki wirtualny?? bo nie kaman o co chodzi :-D

Lamia jak dobrze Cię widzieć!! :* co tam u Ciebie? jak sobie radzisz??? u nas wszystko OK! Tak jak pisałam wyżej! od poniedziałku do roboty na pół etatu (dzisiaj dzwonili, że zgoda jest) tzn w poniedziałek muszę zrobić badania okresowe i zdolność więc jeszcze nie będzie tak źle! Bartek rośnie jak na drożdżach, raczkuje i sam siada! Za każdym razem jak podchodzę do łóżeczka i widzę, że siedzi to nie moge się napatrzeć bo takie to dla mnie dziwne :-D

Kwiatuszku teraz to już będzie tylko lepiej z tatą! A czemu ma śruby w nodze?? mój miał po tym jak miał wypadek na kopalni i otwarte złamanie kości piszczelowej.... :dry: dość długo trwała rehabilitacja ale już jest OK

Necia no wielki chłop z niego!! Jak ktoś mnie pyta na ulicy ile ma a ja odpowiadam, że nie całe 8 miesięcy to gał wytrzeszczają z niedowierzania

Kasia oby tak dalej! :-)

edit:
Sleep już wiem chyba o co chodzi!! Tylko teraz mój pierworodny szaleje więc ciężko mi będzie się skupić i napisać kilka słów o mej miłości do Cię~! :-p a więc musisz uzbroić się w cierpliwość a na pewno zostanie osobie Twojej to wynagrodzone ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
magdalena gratki dla Bartka ślicznie śmiga słodziaczek mały
fifka Konradek już widać wie do czego są nóżki.
kasia no to super Misia spała. Tyle godzin bez pobudki??
neciuszka moja też uwielbia kontakty. Ale mamy juz zabezpieczone

magdalena: owszem
edit: zatem czekam. będę wypatrywać listonosza. pozdrawiam serdecznie, sleepy

kwiat: oj to &&& żeby tata szybko do formy wrócił!

lam: hm... a myślisz że już powinniśmy z filipem wstać?
ps. ja widzę w naszych dzieciach mnóstwo podobieństwa! filip śpi tak samo. zazwyczaj 2 tyg po adrance zdobywa skile.. idealnie dobrana para:D

kasia: łał! to ty wyspana kobieta jesteś!:D

dziewczyny:) uwaga uwaga..:) po sukcesie z wizytówkami rozpoczęłam poszukiwania kolejnej ciekawej, bezpretensjonalnej, szokującej rzeczy dla której warto wstawać rano z łóżka (dziś jeszcze nie wstałam w związku z tym.. same rozumiecie). I znalazłam! no dobra, mąż mój niegodny mej ręki znalazł;) Uwaga co ozdobi ścianę mego syna niebawem? Tapeta 3d!:cool2: HA! zatkało kakało, co?! a i owszem, będę mieć tapetę 3D! zazdrość zrozumiała tym bardziej że to już 2 raz was olśniewam..:sorry2: o taka: http://allegro.pl/walltastic-fototapeta-3d-dla-dzieci-18-wzorow-hit-i2572692216.html junle adveture. wym. 243,8x304,8cm

Ostatnia edycja:
slyp: ja myslę ze juz nie tylko powinniście wstać ale siedzieć już w pociągu kierunek Zamość :-) bo Ada dziś głośno woła Fiiiiiiilllllllllllllllllpekkkkkkkkkkk :-DA no dobrana para tylko muszą znaleźć mieszkanie po środku trasy bo wiesz nie mam nic przeciwko teściowym ale wolę żeby z toba nie mieszkała :-p

magdalena: o kurde jak to znosisz ze wracasz do pracy, bo ja jak o swoim powrocie myslę to mnie kichy zaczynaja z nerwów boleć , ja sie zapłacze jak wrócę do roboty.
A co u nas, na razie jako tako, bo początki zobaczymy jak będa pierwsze spięcia. Wczoraj młody zapytany co ile chce widywać matke powiedział że raz na miesiąc, wiec tak bedziemy do sądu wnosić, a tak to ciasko się zrobiło i widze ze przydałby sie jeszcze jedna szafa, a tak ciciałm mieć minimalistyczny wystrój wnętrz :-) i nic z tego.

Sleep teraz to już na pewno się wprowadzę do ciebie :cool2:

Lamia dogracie się powolutku, a cóż twój minimalistyczny wystrój szlag trafił ;) ale jaką piękną rodzinkę masz :-)

magdalena tak właśnie dziś myślałam że ty już do pracy wracasz. Na początku będzie ciężko ale się przyzwyczaisz :-) i dobrze niech wielki chłopak będzie a nie jakiś mikrusek :-)

ewika moja chwilowo z racji nie możności przemieszczania się na nasze szczęście uwskutecznia chwilowo tylko pogaduszki do kontaktu

Kwiatuszku dużo zdrówka siły i cierpliwości teraz dla taty i dla ciebie też bo rodzina nieoceniona :-) moja mam idzie jutro do szpitala i jak znów nic się nie wydarzy to w piątek operacja

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilę!

Chciałam napisać że dzisiaj nasza MADZIA ma urodziny!!!

WSZYSTKIEGO NAJ NASZA KOCHANA NIESTARACZKO!!!

Zobacz załącznik 495253

Sleepy ty jak coś wymyślisz... :-D to musi być super!!

Necia później dodam fotki tych kombinezonów bo mam kołomyje w domu.... i czasu brak na wszytko...

Dzisiaj wieczorem jak dobrze pójdzie to po raz pierwszy sowiatam małego dla tatusia i lece na balety z koleżanką :-D

madzisa: sto lat, sto lat miłości,szczęścia zdrowia i pieniędzy :-)

fifka: o mamuska idzie sie bawić, o to szalej szalej, tak i za mnie sie wybaw :-)

neciuszka|: a o rodzinka większa, oby w takim szybkim
tempie sie wiecej nie powiększała bo nie wyrobie :-) a pocieszam sie myślą ze jak uda nam sie znaleźć jakies fajne 3 pokojowe mieszkanie to bede miałą nową kuchnie no i od nowa sie urządzę hihihi

slyp: no co myslisz ze juz od razu bez pierwszej randki będzie na niego kochanie wołać ?
p.gif

Ada zjadła marchewke z jabłkiem, jak już nie chce jesć to wydaje tkie dziwy dźwięk i robi taki odruch językiem jakby chciał pawia puścić smiesznie to wygląda :-) a teraz zamiast spać to nakrywa sie kocykiem i macha nowgami i rękami jak szalona, ja ją odkrywam i tak w koło ona jest nieugięta mogłaby tak cały dziń :sorry2:

reklama
Dla Magdy najlepszego :-) :* images.jpeg
Dla ma_g jak mi przykro, ze wracasz do pracy i tyle na Twej głowie :-(
kasia. natka nie ma za co :-)
Lamiav fajnie, ze siępokazałaś,powodzenia dla Was
kwiatuszek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za tatę
i oprócz tego, chciałam napisać,że sleepy Ty jesteś chwalipięta,że szok, no ale wiadomo jak same się nie wychwalimy to nikt tego nie zrobi więc oby tak dalej :-D:-D:-D
Zajebista ta tapeta, gdybym tylko miała pokój dla małej,też bym już tapetowała

Co komu jeszcze miałam napisać ,zapomniałam.
Humor u mnie dzisiaj marny - trzeba by nową histerie napisać ;-)
Moja Łu narazie,nie siedzi,nie turla się,tylko na jeden boczek się przewraca,ale cierpliwie czekam. W końcu to wcześniak po wielu przejściach i trzeba się wstrzymać z bólami.

Ostatnia edycja:
Do góry