reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

w ogole to jak ide ze swoim to mnie jakies szczerbate dziadki o lasce podrywaja :-D:-D

Marta87 wiesz jak sie stresowalam jak mi waga leciala? dopoki mi doktorek nie wytlumaczyl ze dziec sobie ze mnie czerpie to co chce. mowisz -6? to ladnie. serio. i moze az tak wiele Ci nie przybedzie jednak ale no... swiat jest pelen pokus :p. grunt to kochac siebie z kazda waga :)- moje nowe motto.

reklama
może i ładnie,ale i tak trzy cyfry są, a mam tylko 164 cm...najlepsze jest to,że miałam najpierw schudnąć a potem zajść w ciążę ;p a udało się w pierwszym cyklu, co było dla nas nieprawdopodobne bo miałam też problemy z tarczycą...a teraz wyniki mam w super normie-jak nigdy...przez rok nie mogłam schudnąć kg,a w 2 i 3 miesiącu ciąży poleciało 8kg...najważniejsze,że Ignaś rośnie i jest zdrowy...ja się wezmę za siebie po porodzie...mam nadzieję...

no to zimna krew wspomniana przez lolcie mi sie przyda i kłaczkowe porady, bo ja od nocy do teraz mam takie małe skurczątka... w nocy do 16.00 dzis byly co 10 miniut po 40 sekund, teraz wystepuja rzadziej, co 20 minut, ale robia sie upierdliwe i troche dluzsze.
moja polozna tymczasem "zeszla z porodu" i wiem, ze jakby co mojego w tej chwili nie przyjmie, wiec mam nadzieje, ze to jeszcze troche potrwa.
trzymajcie kciukasy!
wklejam ostatnie prawdopodobnie zdjecie brzuszka z tola w srodku, z wtorku :)

brzuszek 28.08.jpg

aaaaaaaaa! :)

Weronka trzymam kciuki :)
Marta87 tez mam niedoczynnosc tarczycy i pare innych ale typowo ciazowych przypadlosci. ogolnie nie jest zle ale moglo byc lepiej... mam takie marzenie ze wchodze do sklepow dla szczupakow i wychodze z torbami pelnymi ciuchow [juz slysze placz konta mojego meza...] ale licze troche na to ze karmienie cycem, brak czasu na cokolwiek no i spacerki troche zrobia porzadku z waga a jesli nie to dietka tylko zeby Maly sie najadal i w ogole.

a tymczasem jak zaczynam plakac ze jestem gruba i pasuje na mnie namiot 5osobowy to mi M mowi ze jestem najpiekniejsza na calym swiecie a jak ktos powie inaczej to ma problem. i urastam od razu :):)

haha, weronika dobry kadr to podstawa;) ja wszędzie jestem duża, a już najbardziej tyłek i nogi i biodra...dlatego jak zobaczyłam Twoje to stwierdziłam,że to jakaś ściema z tą Waszą otyłością ;) a teraz to już trzymam kciuki za Ciebie i tole;)

reklama
Do góry