reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

hej

Ja po pracy,zapierdziel ze hoho...jutro jeszcze w domu mam zjazd i bedziemy pisac plany...

as emalia ja tez sie zawiodlam,kupilam kiedy przez neta w smyku rzeczy i czekałam miesiac i nic,,na szczescie oddali kase bez zadnego tlumaczenia...
docia amalfi noo kompletujcie...
aga i co jak synek??

U mnie leje i lejeeeeeeeeeee

reklama
docia amalfi jak dziudziulki nasze:)???
emalia??????????????
kwiatku cuo porabiasz??

U mnie leje non stopppppppppppppppppppppp
Moj zjezdza dzisiaj,,troche mi to hmmm nie teges,,za duzo mam pracy....

nUDYYY szukam planow do pracy w necie.,..

Amalfi Ty tych czapek to masz juz chyba na caly miesiac na kazdy dzien inna :p

Atyde &&&
Koralikowa wszystko ok moj dzis jeszcze spi bo znakow nie dawal :p

zrobilam wczoraj ta tarte, szybka i pyszna, a z lodowki smakuje prawie jak sernik - polecam !

IMG_0288.jpgIMG_0289.jpg

DOTKA ładnie wyglada ta tarta, a czapek troszke mam to fakt heheh (wczoraj wyciągnęłam wszystkie), ale wiekszosc dla dziewczynki, a Jurek bedzie smiesznie w tym wygladał:-D, dlatego teraz robie takie proste, bez wzorow i w neutralnych kolorach.

Cześć dziewczyny

Ja w koncu mam synka w domu
happy8se.gif
Wszystko wróciło no normalności.Oczywiście nie obeszło się bez fochów młodego bo Alan nie chce sam zasypiać.Chce aby kłaść sie z nim i czekać aż zaśnie bo babcia tak z nim robiła
shocked.gif
ale panujemy nad sytuacją i bezdyskusyjnie wprowadzamy zasady takie jak przed wakacjami.
...a i chciałam się pochwalić że zmieniam opis w suwaczku Alana z "pierwszoklasisty" na "drugoklasistę"
happy8se.gif
bo od poniedziałku rusza do szkoły.

dotka a co to za ciasto?smacznie wyglada,dasz przepisz???

Miłej soboty.Pozdrawiam

reklama
Amalfi policz ile tych czapek masz bo jestem ciekawa, najlepiej zrob zdj wszystkich szyedlkowych ciuszkow tak jak kiedys ci mowilam takie zbiorcze :)

Aga przepis na zamknietym wrzucilam
As przepis na niemowlaka, szydelko 3,5:

zaczynamy lancuszek 4 oczka i zamykamy oczkiem scislym
1 rzad - w srodek wrabiamy 12 slupkow
2 rzad - w kazdy slupek + 2 slupki
3 rzad - w co 3 slupek + 1 slupek
4 rzad - w co 4 slupek + 1 slupek
5-9 rzad - w każdy słupek 1 słupek
10 rzad - w co 5 słupek + 1 słupek
11-14 rzad - w każdy słupek 1 słupek

Czapka na roczne dziecko, szydełko 3,5:
zaczynamy lancuszek 4 oczka i zamykamy oczkiem scislym