reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

KWIATEK kto wie, moze to proroczy sen hmmm
DOTKA no ja tez chcialabym zrobic wczesniej to 3d, 4d, zobacze co mi powie na tym w szpitalu i jak nie powie mi płci to spadamy na 3d
AS piekny bujaczek i śliczna dzidzia.

A ja dzis kupiłam krem na przeciwko rozstępom i nowe pierdołki i ku mojemu zaskoczeniu, bo kupuje ciuszki 0-3, róznia sie one rozmiarem, szok:szok:.
Dzis kupiłam w chyba nieznanym Wam sklepie, a wczesniej w Mothercare i zobaczcie jaka roznica, na jednym zdjeciu sa zdobycze a na drugim porownanie tego samego ciucha, wydawałoby sie w tym samym rozm, a jednak :
Zobacz załącznik 495549Zobacz załącznik 495550

reklama
no wypisy to tak daja od 13:30 dopiero
ale roznica faktycznie, widze ze w neutralne dalej lecisz kolorki ;)
mi jakby pow plec to i tak bym oszla na to 3d zobaczyc buzke :)

DOTKA moze jak kupie drugiego psa, to zajde z drugą dzidzią i wtedy neutralne mi sie przydadza;-).
KWIATEK ale Ty sie lubisz podołować heheh, chcesz znów ryczeć???

KWIATEK kto wie, moze to proroczy sen hmmm
DOTKA no ja tez chcialabym zrobic wczesniej to 3d, 4d, zobacze co mi powie na tym w szpitalu i jak nie powie mi płci to spadamy na 3d
AS piekny bujaczek i śliczna dzidzia.

A ja dzis kupiłam krem na przeciwko rozstępom i nowe pierdołki i ku mojemu zaskoczeniu, bo kupuje ciuszki 0-3, róznia sie one rozmiarem, szok:szok:.
Dzis kupiłam w chyba nieznanym Wam sklepie, a wczesniej w Mothercare i zobaczcie jaka roznica, na jednym zdjeciu sa zdobycze a na drugim porownanie tego samego ciucha, wydawałoby sie w tym samym rozm, a jednak :
Zobacz załącznik 495549Zobacz załącznik 495550
kochana bo ciuszki 0-3 to rozmiary :
50,56 i 62 :-):-):-)
i te najmniejsze to właśnie jest 50 ,a te największe to 62 ;-):-):-)

Moja panna nosi obecnie 62 i właśnie przechodzimy na 68 ,więc to już kawał baby hihihih.

A teraz trochę totalnej prywaty...:sorry2::sorry2:

Dziewczynki mam po Karolisi 2 wanienki :
Jedna to fisher price ,a druga Tega baby .
Gdyby któraś chciała to chętnie odsprzedam .
Wanienka Las Tropikalny + Zabawki Fisher Price M5656 bajkowokolorowo

Tega baby jest z takiego zestawu
ZESTAW na PREZENT 9 ELEMENTÓW wanienka TEGA KURIER � Wanienka, Wanienki, Wanny dla Dzieci i Niemowlaków - Wanienki.pl

W komplecie jest wanienka,leżaczek,myjka (nie używana) ,mydełko nivea (też nowe) reszta zużyta przez Karolkę.;-)

AS ale to w kazdym kraju jest taka sama numeracja?? A masz jeszcze pajace po małej, ktore zakładałaś zaraz po urodzeniu?? Mogłabys zmierzyc je od samej gory do paluszkow? Ide zobaczyc czy na metkach sa jakies wymiary podane.
Sprawdziłam i nie ma tam zadnej informacji oprocz tego ze sa od 0-3, to skąd ja mam wiedzieć ktory rozm kupuje, skoro tj zapakowane i nie moge zobaczyc co jest w środku??:szok:

Ostatnia edycja:
AS ale to w kazdym kraju jest taka sama numeracja?? A masz jeszcze pajace po małej, ktore zakładałaś zaraz po urodzeniu?? Mogłabys zmierzyc je od samej gory do paluszkow? Ide zobaczyc czy na metkach sa jakies wymiary podane.
Sprawdziłam i nie ma tam zadnej informacji oprocz tego ze sa od 0-3, to skąd ja mam wiedzieć ktory rozm kupuje, skoro tj zapakowane i nie moge zobaczyc co jest w środku??:szok:
Dziecko w tym czasie tak szybko rośnie ,że nie można dać jednego rozmiaru na tak długi czas (3 miesiące)
Moja mała urodziła się 56 cm i te na 50 cm też były na nią dobre :-D:-D,bo dziecko po urodzeniu jest jeszcze nieco w innym ułożeniu i w mniejsze też się mieści.
Na 3 miesiące mała chodziła już tylko w tych na 62 cm ,więc sporo urosła.:tak::tak:
Teraz mamy 4 miesiące i 4 rozmiar (68) :-D:-D:-D
Chyba tylko w Polsce jest rozmiarówka co 6 cm ,a wszędzie właśnie 0-3 miesiące...

AS a to ok, bo jak Twoja mała miała 56cm i miesciła sie w te 50cm, to mnie ucieszyłas, bo kurde od teraz juz nie kupie tych pakowanych po trzy, bo nie widze jak wygladaja i nie wiem co kupuje. A nie chce kupowac niczego na 3 dni tylko, bo bez sensu. Powinni pisac na opakowaniu na ile cm tj, a nie robić niespodzianki. Od teraz kupuje tylko w mothercare

AS a to ok, bo jak Twoja mała miała 56cm i miesciła sie w te 50cm, to mnie ucieszyłas, bo kurde od teraz juz nie kupie tych pakowanych po trzy, bo nie widze jak wygladaja i nie wiem co kupuje. A nie chce kupowac niczego na 3 dni tylko, bo bez sensu. Powinni pisac na opakowaniu na ile cm tj, a nie robić niespodzianki. Od teraz kupuje tylko w mothercare

Powinni ,ale tak nie robią .
Ja polecam jeszcze użytkownika baby -hit na allegro.
Kupowałam u niego body ,wyprawkę 6-cio cześciową i inne rzeczy.
Super jakość ,czysta bawełna,nic nie farbuje i napisy nie schodzą ,ani nie pękają.
Dla mnie bomba ,a ceny zaskujące. :szok::szok::tak::-D:-D
Wyprawka 6 Częściowa Niezbędne Ubranka r.56 POLSKA (2576344912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Ale z allegro nikt mi do irlandii nie wysle przeciez;-), poza tym tu mam tanie ciuszki
Ale faktycznie oglądnęłam je i sa fajne i najwazniejsze, ze kolory jakies a nie tylko rozowy i niebieski, tak jak tu

Ostatnia edycja:
Do góry