reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Ale z allegro nikt mi do irlandii nie wysle przeciez;-), poza tym tu mam tanie ciuszki
Ale faktycznie oglądnęłam je i sa fajne i najwazniejsze, ze kolory jakies a nie tylko rozowy i niebieski, tak jak tu
amalfi polecam ogólnie ,nie konkretnie dla Ciebie. ;-);-);-)
Masz rację .
Wybór ubranek jest duży i kolorów też.
Sporo u niego kupiłam jeszcze w ciąży ,potem zaraz po porodzie i ostatnio też troszkę zamawiałam.
Lubię jeszcze kupować w 5-10-15 i Reserved :tak::tak:
Smyk za to mnie dobija i ceną i kolorami.
Tak jak piszesz wszystkie niebieskie lub różowe :baffled::baffled:

reklama
Amalfi duzo do ruku nie brakowalo ale jej ciaze jakos inaczej traktuje bo wiem ze tez sie długo starali itd to tak jak z Wami z waszych brzuszkow sie ciesze bo wszystko razem przechodzimy itd rozumiesz

AS no szkoda, ze ja nie skorzystam z nich, bo w sumie 10e za taki komplecik, to faktycznie nie jest duzo.
KWIATEK no własnie, jak ktoś sie długo starał, to inaczej sie na to patrzy

haj

Ja juz po pracy,a raczej po lekarzach i nic nie zalatwilam....
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kamea hmm nie widzialam....juz kukam
zjola jjojoojjoj...

Alee betkii

as ale cudny ten bujaczek....karolinka sliczna.,..

Witajcie dziewczyny:)
Niestety nie nadrobię was bo czasu mało.
Jakoś przeżyłam popołudniową i ranną zmianę i teraz mam do poniedziałku wolne,za pól godziny jedziemy na lotnisko po synka i teściową i już nie mogę się doczekać :happy2:
Odezwę się w wolnej chwili.
Pozdrawiam was!

As fajnie ze polecasz uzytkownikow i to gdzie kupowalas, na pewno sie przyda, jak poznam plec to tez taka wyprawke do szpitala musze kupic :) a z wanienek niestety nie skorzystam bo od bratowej dostaniemy po bratanicy. Ale dzieki!

AGA i jak? Szczesliwie dojechaliscie? Synkowi pokoj sie podobal?
DOTKA Wy to fajnie macie, ze wszystko dostajecie,a jeszcze jak Dominik okaze sie Dominiką, to dopiero dostaniesz :-p;-)

haha nie wszystko bo najdrozsze sami bedziemy musieli kupic tj lozeczko i wozek z fotelikiem, ale nie narzekam :)
nom ciekawa jestem czy Dominik ma siurka czy jest dziewczynka ;D

Witam się i tu kochane.
Aga- i co tam?
Dotka- najważniejsze żeby było zdrowe, aczkolwiek fajnie jest dostawać prezenty ;-)
Koraliczku- cio tam kochana?
As- też nie lubię smyka. Nie podoba mi sie ten sklep i już.
Martusia- dziękuję za zapr na fb :*

reklama
Dokłanie Amalfi bo osoby ktore długo sie staraja przeżywaja to inaczej i wiedza co sie czuje
ale mniejsza o to kurna co za pogoda za to wczoraj był milutki wieczor az brzusio przestal bolec heh

Do góry