reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha myślisz że teraz to juz bedzie wyżej szła? jak mi znowu opadnie to chyba ocipieje :-p

Magda ale wam fajnie :) u nas pogoda nijaka dziś.... a ja w pracy...potem mykam obiad robić dla męża na 16. Filip do 15 w zerówce wiec odpoczne jeszcze albo pojde z psem pobiegać

reklama
ja skusilam sie dzisiaj na usg i dostalam lopata po glowie, w 5 dni po ostatnim usg maluszkowi przestalo bic serduszko... jutro czeka mnie zabieg... tak skonczylo sie moje marzenie ironia losu jednego maluszka stracilismy dzien po moich urodzinach,drugiego dzien po urodzinach meza:sad: nawet nie chce myslec, co by bylo jakbym nie uparla sie na to usg i miesiac jeszcze chodzila z martwym dzieckiem ....przepraszam nie moge pisac, bo lzy zalewaja mi lapa... moje dziecko nie zyje...tyle planow, tyle marzen wszystko rozbilo sie jak upuszczone zwierciadlo...

martika....... :-(tak mi przykro kochanie..... płacz.... wiem jaki to ból chociaż u mnie jeszcze nie było nawet serduszka.... przykro mi naprawdę ach ;//// tule

Piranha szyjkę badam po południu, dopiero pozniej naniosę to na wykres... do południa w pracy. dzięki!

Martika: strasznie mi przykro - tulam mocno!
Kinga
: trzeba mocno kciuki trzymać, chuchać i dmuchać, żeby szła w górę hehe :rofl2: ale serio myślę, że w górę ci pójdzie jeszcze, spokojnie doczekasz się:)
Olum: ja w te testy też nie wierzę, a skoro był odczyt po 10sek. to teraz już jest przeterminowany ten odczyt;P
Piranha: a jak dziś ze spaniem Kajusia - lepiej?
Magda: eh zazdroszczę tego ogrodu - ja zanim wrócę z pracy to już po słońcu - a wy korzystajcie, ile wlezie póki cieplutko :tak::tak::tak:
nudzi mi się - nie żebym nie miała co robić w pracy, ale to jest tak "ciekawe" jak flaki z olejem i nie mogę się zmobilizować - tylko kombinuję jak przeżyć do 16 i się nie ujawniać, że się obijam - spać mi się chce okropnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
martika, strasznie mi przykro :-:)-:)-(, łykałaś progesteron (dupka/lutkę) w tej ciąży? Przytulam mocno, wiem, że żadne słowa nie opiszą tego co teraz czujesz.

Aga, Kaja śpi od kilku minut do pół godziny, niestety są to takie czujne drzemki z kontrolą czy nie poszłam sobie gdzieś albo z otwarciem oczek bo smoczek wypadł ;-) Widzę, że masz podobne "klimaty" w pracy do tych co ja miałam ;-), moje marzenie to robić to co się naprawdę lubi.

reklama
Martika bardzo bardzo mi przykro i wiem co czujesz :-( To takie niesprawiedliwe :-(
Sama staram sie o maleństwo i boję sie że historia się powtórzy :-(

czarna kuruj się leż i odpoczywaj.

Jeśli chodzi o Panią w szkole to jak rano zobaczyła Julka to oczy jej prawie z orbit wyszły a szczękę miała prawie na podłodze. I mówi- ojej to aż tak?????? Ja mówię jak widać złamanie w kilku miejscach :-(
A ona od razu do mnie o ubezpieczeniu. I wiecie co sie okazało że ubezpieczenie to płacone do końca wrzesnia działa od 1 października, a ja mam dostać kase z przedszkola bo tamto ubezpieczenie działa do 30.09. Byłam z Antkiem w przedszkolu i zapytałam i rzeczywiście tak jest.

Antoś dziś rewelacja - rano płakał przy rozstaniu a potem jak po niego pojechałam to byli na placu zabaw i nawet mnie nie zauważył tak ładnie się bawił. Jest super i już wisi na tablicy jego piękny pierwszy motylek pomalowany farbami.

Julek był ze mną w przedszkolu i ja pytam i co gdzie lepiej w przedszkolu czy szkole - a on mimo tego co stało sie wczoraj mówi W SZKOLE :szok: Tylko że on tak nie mógł sie doczekać pisania w książkach, ćwiczeń na wf-ie a tu kurde miesiąc bedzie sie tylko patrzył jak dzieci pracują . Jak pech to pech
Najlepiej Pani wali tekst TO MIAŁ FARTA :szok: a ja na to chyba właśnie go nie miał bo jakby miał farta to by nie chodził w gipsie. Normalnie rozgarnięta grabkami baba.

Lece pichcić obiad dla chłopaków - dziś spaghetti

Aaaaaa Piranha u mnie niestety dziś spadek - normalnie Archiwum X jak to Ty mówiłaś. Już nawet nie chce mi sie myśleć czy sie udało czy znowu nie

Do góry