reklama
G
gość 574
Gość
Piranha: siedzę w tej pracy tylko po to żeby w ciąże zajść i żeby szef zszedł z tego powodu na zawał
wczoraj mówił, że traz jest tak ważny czas, że on nie będzie tolerował żadnych zwolnień i nieobecności - marzę o tym, żeby mu pomachać łapką - eh marzenia się spełniają, nie?
dzis się zestresowałam, bo musze się zwolnić o godzine wcześniej z pracy, bo jest zebranie w przedszkolu - matko jakie podchody - chore to - w końcu żeby nie mówić, że mam dziecko (bo to tez grzech i same problemy i byłyby teksty, że wykorzystuję sytuacje) to powiedziałam, ze mam sprawę urzędową do załatwienia...ale się zgodził, więc kij mu w plecy
czarna: zdrówka - co ci dolega, przeziębienie czy coś mocniejszego?
nullka: my te wykresy to mamy widze podobnie - u mnie tez matrix z tą temperaturą - w górę, w dół, w góre w dół - i wex tu coś zaplanuj, a potem wyczytaj z tego
a Julek dzielny chłopak! Antoś zresztą też - u mnie tez mają dziś pierwsze prace na tablicy wisieć, az pękam z ciekawości co moje dziecko stworzyło;-)
kinga: no racja tylko nie wiem gdzie ta granica ma być u mnie postawiona

czarna: zdrówka - co ci dolega, przeziębienie czy coś mocniejszego?
nullka: my te wykresy to mamy widze podobnie - u mnie tez matrix z tą temperaturą - w górę, w dół, w góre w dół - i wex tu coś zaplanuj, a potem wyczytaj z tego

kinga: no racja tylko nie wiem gdzie ta granica ma być u mnie postawiona

Czarodziejka
Fanka BB :)
Nullko to identycznie jak u nas.Julek był ze mną w przedszkolu i ja pytam i co gdzie lepiej w przedszkolu czy szkole - a on mimo tego co stało sie wczoraj mówi W SZKOLETylko że on tak nie mógł sie doczekać pisania w książkach, ćwiczeń na wf-ie a tu kurde miesiąc bedzie sie tylko patrzył jak dzieci pracują . Jak pech to pech

Maciej zdecydowanie woli szkołę...a dzisiaj jak wracaliśmy powiedział mi ze Panie (wychowawczyni i pani ze świoetlicy) są miłe i nie krzyczą jak Pani Asia (pani Asia byla w przedszkolu jego wychowawcą), Powiedział ze tylko na niego krzyczała....
Dlatego na te chwilę ciesze sie ze jest tu gdzie jest,
Dziś został po zajęciach na swietlicy i fajnie bawił sie z dziecmi ze swojej klasy
Marti_ka bardzo bardzo mi przykro!!!!!
[*]
Trzymaj sie Kocjana...pamiętaj , ze czas leczy rany!!!
Mocno Cie przytulam!
axarai
dziecioholiczka......
Martika Bardzo Mi przykro.....................................
P
patrysia*
Gość
Po wizycie jestem i wsio ok
tyle ze mam rozwarcie na palec(w "cm" nie wiem jak to patrzec bo i nie wiem w sumie jakie ma gin palce hehe)i ogólnie mówi że szyjka przygotowana do porodu gdzie mam byc spakowana ale tez moze i być dopiero w terminie
mam 24 przyjść na KTG i to wsio 
MARTIKA o Boże
(((aż nie wiem co napisac
((matko kochana tak mi przykro tulam mocno :*** światełko dla aniołka
[*]
MARTIKA o Boże
[*]
czarna76
martika , boże kochany ... weszłam i zobaczyłam brak suwaczka .....wspólczuje Ci ogromnie i przytulam (*)
od wczoraj jestem przeziębiona , głowa pęka , katar leje sie z nosa , zatoki zapchane
niemiało kiedy do przyplątało się teraz , złośliwość losu - ostatnio chora to ja byłam ze 2 lata temu , byłam u lekarza bo nie dałam dzisiaj jeździć do klientów , kicham i psikam zarazkami
przepisał duomox bo powiedziałam w czym rzecz....ale powiem , wam że zwątpiłam że się uda , jeszcze dzisiaj głupia zrobiłam ten ostatni test owu i blada druga kreska - przecież to za wcześnie
od wczoraj jestem przeziębiona , głowa pęka , katar leje sie z nosa , zatoki zapchane
niemiało kiedy do przyplątało się teraz , złośliwość losu - ostatnio chora to ja byłam ze 2 lata temu , byłam u lekarza bo nie dałam dzisiaj jeździć do klientów , kicham i psikam zarazkami
przepisał duomox bo powiedziałam w czym rzecz....ale powiem , wam że zwątpiłam że się uda , jeszcze dzisiaj głupia zrobiłam ten ostatni test owu i blada druga kreska - przecież to za wcześnie

truskafffka
...normalnie siedzę i ryczę..
miałam tyle pisać..ale teraz aż mi brak słów..Martika bardzo mi przykro
[*] dla Aniołka...jakie to straszne ...
miałam tyle pisać..ale teraz aż mi brak słów..Martika bardzo mi przykro
[*] dla Aniołka...jakie to straszne ...
reklama
Po wizycie jestem i wsio oktyle ze mam rozwarcie na palec(w "cm" nie wiem jak to patrzec bo i nie wiem w sumie jakie ma gin palce hehe)i ogólnie mówi że szyjka przygotowana do porodu gdzie mam byc spakowana ale tez moze i być dopiero w terminie
mam 24 przyjść na KTG i to wsio
MARTIKA o Boże(((aż nie wiem co napisac
((matko kochana tak mi przykro tulam mocno :*** światełko dla aniołka
[*]
ja mam na 2 palce i w ogole sie nic nie chce ruszyc;/ dzis bylam w szpitalu i ta lekarka mowi ze ktg to ksiazkowe ze na porod narazie sie nie zapowiada ale szyjka tez wszystko juz przygotowane
Podziel się: