Mi jak mocno boli na ucho pomaga sok z czosnku wyciskam przez gaze na wacik i do ucha. Trochę piecze ale działa cuda. Ale to na naprawdę mocny ból.
Mnie w ciązy dopada ból ucha średnio co 3 tyg. NA początku ciąży miałam straszne zapalenie gardła i ucha, a lekarz nic mi nie dał bo to początek ciąży, chyba ze się pogorszy i będzie wysoka temp. Myślałam że mi głowę rozsadzi. Ucho niedoleczone i teraz cały czas mi daje do wiwatu.
Ja całą noc prawie nie spałam. Wczoraj położyłam się na pół godzinki w południe. Do 24 siedziałam przed telewizorem , a potem się tłukłam po łóżku do rana. A to wiało strasznie, a to siku, a to deszcz, znów wiało, siku, Wojtek siku, ból krzyża, skurcz, ból pachwin, siku, ból brzucha, pić, skurcz, siku, ktoś się tłukł na dworze i tak do 5 rano

. W dodoatku obmyślałam co ja z Wojtkiem zrobię jak sie coś zacznie dziać. O 7 się zwolkłam bo już spać nie mogłam. A mały do 8:30 pospał.
Dzisiaj o dziwo mnie już w tych pachwinach i w kroku tak mocno nie boli. CHyba ta poduszka pod tyłkiem działa cuda tylko krzyż od niej boli. Ale chyba wolę ból krzyża.
Zaliczyłam śnaidanko i kawkę i oglądamy bajki.