reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Deizzi ja tam zamierzam karmić piersią, ale nie na zasadzie zaciskania zębów... wiadomo jakie są minusy, no ale jak w zyciu nikt nie mówił,że będzie łatwo...

Jak będę zmuszona przejśc na butelkę,też nie będzie tragedii choc marzy mi się tak z 18 m-cy cycolenia...:-D

Marta- nie musisz byc na zamkniętym by miec dostęp do ktoreś z mam wystarczy,że priva do któreś napiszesz ,że chciałabyś miec na wrazie co jej numer aby wieści przekazać ot tyle... mamy z pl wymienia się numerami między sobą a wyspowe też między sobą... ja jak pisze smsa to na 6 smsów więc informowanie mamy z wysp troszke by mnie wyniosło he he jak by co mam tel w Plusie i tanie smsy do szystkich polskich sieci więc mozna pisać

Chodziło mi o popękane brodawki, mnóstwo krwi, ból nie do opisania, czy w takich momentach się poddasz czy też zaciśniesz zęby i stwierdzisz że za tydzień będzie lepiej :)

reklama
Witam Drogie Panie:))

Marta ja mam termin też na 1 luty ale w sumie nie wiem jak liczony bo z OM wg. mi wypada 30-31 stycznia hehe,

Deizzi co do karmienia to ja mam zamiar tak jak z Bellą na początek moje mleko ale krótko i zaraz mieszane ale raczej z butlą. U Izy nie miałam wyboru a teraz jakoś mi to pasuje:))

Okropnie mi się śpi nadla... nie wiem już jak mam się układać:((

do tego straciłam apetyt;/ wciskam w siebie jedzenie z rozsądku:(

Hej :-)

U nas dzisiaj 20 t.c - połowa drogi ciążowej :-D
Dziś do lekarza na badania.....Mam nadzieję, że moje Maleństwo się ujawni :rolleyes: Nie ukrywam, że troszkę się denerwuje :zawstydzona/y: Relację zdam w odpowiednim wątku oczywiście, ale pozytywne fluidki wysyłajcie ;-):-D
Moje maleństwo bryka- rano troszkę się powierci ok. 6.00 a potem ulubiona pora do gimnastyki to 10.40,45- standard :tak::rofl2: (Ciekawe skąd ono się tak dobrze na zegarku zna? ;-):-p)
Dobre- lecę do sklepu....Zabieram się do ogarnięcia siebie :-p
Buziale

No bez przesady :) Przecież każda z nas jest poważną kobietą spodziewającą się dziecka a nie bawiącą się w takie zabawy. A skąd mamy pewność że któraś z nas nie jest w ciąży a tak do zabawy sobie tu z nami pisze? Trochę zaufania...

Zaufania w sieci ? gdybym miala moze z 17 lat to bym Ci przytaknela, ale mam troche wiecej i inne podejscie do znajomosci internetowych :sorry2: a jaka masz pewnosc ze kazda z nas pisze tu prawde ? bo ja nie mam zadnej !

a z wymiana numerow prosta sprawa jak dla mnie, kazda niech sobie wybierze komu udostepni swoj nr i w razie W ja poinformuje a poinformowana przekaze nam wiesci i po sprawie :blink:
pisze od wielu lat na forum (nie BB) i rozne rzeczy i historie juz czytalam ! :dry:

Hello porannie !

GOSIU WSPANAILYCH WAKACJI ! wygrzej dupke za mnie na plazy bo mi sie tak marzy .... slonce, plaza, kolorowe soczki :-D

Ania moze skurcz w nocy jak sie polozysz to efekt zbyt intensywnego dnia ;) zwolnij, polezakuj w dzien bedzie lepiej :)

Bella orzeszki :szok: nie balas sie ? jesssso jak bym zjadla orzecha wloskiego takiego prosto z drzewa mniam !

Martal nie badz taka pewna bo czasmi sie zdarza cos takiego jak porod po terminie hehe :-D

Agisan&Megipegi
widzie ze ostroznie podchodzicie do kwesti forum i zycia internetowego, nie dziwie sie, bardzo dobra postawa !!!

Cortina pewna to będę dopiero jak się urodzi ale mam nadzieję, że nie będzie kazał długo na siebie czekać ;-) ale też bez przesady w drugą stronę...

Ja tam mam zamiar karmić mimo wszystko... tak samo jak przyjęłam na klatę albo i na brzuch i plecy plusyi minusy bycia w ciąży choć nie zawsze jest kolorowo :-D :-Do chyba,że naprawdę względy medyczne mi nie pozwolą cycolić to przyjmę to z pokorą

Jak mi sie nic nie chce a bu...

Co do watku intymnego typu sex dolegliwości intymne to stworzyłam grupkę zamknięta dla waszej prywatności i jak która ma ochote dołączyć prosze o info na priw bo nie chce nikogo faworyzować, pominąć a i też nie każda może chciec pisac o swoich sprawach intymnych i czytac jakie problemy maja inni ale zawsze miło jak mozna sie poradzic np w sprawie rany po porodzie, zaparć, popękanych brodawek, szy 1 razu po porodzie, sexu w ciązy itd do was nalezy decyzja czy macie w tych tematach coś do powiedzenia... jak któraś do grupy dołączy przyjmnie moje zaproszenie to w jej profilu będzie link grupa do której nalezy a grupa jest tuuuuuuuu Sprawy intymne - lutówki 2013 - Forum BabyBoom nie chcę by była to grupa otwarta bo równie dobrze mozna by na głównym watek dac więc jest zamknięta na zaproszenie i tylko w grupie widać wpisy

Cortina pewna to będę dopiero jak się urodzi ale mam nadzieję, że nie będzie kazał długo na siebie czekać ;-) ale też bez przesady w drugą stronę...
moja pewnosc zostala przytemperowana 6 lat temu ;) bylam nastawiona na pazdziernik, wyluzowana bo przeciez taki termin wychodzil z usg z om i mnie zaskoczylo 3 tyg. wczesniej :sorry2:

Co do zaufania w sieci to ja jestem ostrozna... naprawdę nikt z nas nie wie, czy 2 osoba piszę o sobie a nie o kimś innym..., dla swojego bezpieczeństwa ja np nie podaje dokładnie skąd jestem itd, fot też nie daję prucz tych z usg bo dzieci w brzuchu podobne nikt mnie po takiej foci nie namierzy :-D:-D

Dobra powiem wam w sekrecie jestem 60 mężczyzną od lat siedze w psychiatryku i tak dla zabicia nudy z wami klikam :-D

Nie no powaga musi byc... nie trzeba ślepo wierzyć w każde słowo napisane przez innych...

Cześć babolki:)
ledwo was doczytałam
dyskusja na całego, a myślałam ze to tylko ja umiem psuć atmosferę na tym forum:) Co do grupy hm... wpadła mi w oko już jakiś czas temu, ale zbytnio sie tym nie przejęłam. I tak wiem, że wiekszość z was za mną nie przepada za moje szczere czasem do bulu wypowiedzi. Cóż trudno. Taka już jestem:)

Deizzi miło że uważasz, ze powinnam tam być, ale jak widać nie jestem:)
Co do karmienia- juz gdzies kiedyś o tym pisałam- nie bardzo mam mozliwosc karmienia ze względu na studia wiec raczej od początku będzie butelka
Co do wcześniaków faktycznie żadna nie chciałaby takiego uroszić,a le sytuacje sie zdarzają. W dzisiejszych czasach faktycznie łatwiej otrzymać przy zyciu i zdrowiu takiego malca, choć nie uważam że kiedyś było duzo gorzej- przykładem mój maz urodzony ponad 30 lat temu z wagą 800g
Cortina- czemu Bella miała się bać orzeszków? Ja jem bardzo dużo orzechów różnego rodzaju. czy to jest niebezpieczne?

Idę robić obiad- gulasz z żołądków z ziemniaczkami:)
Mam problem z zaśnięciem, a malec jeszcze tak kopie jak się położę:(

reklama
Cortina bałam się...i dziś jestem na gotowanym cały dzień co by wątroba odpoczywala:)))

Ania Ty stary dziadzie! Wiedziałam, że wydajesz mi się znajoma;))) haha
Rozbawilas mnie:))

Do góry