Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze dziewczyny dzisiaj caly dzien normalnie czuje pecherz tzn jakbym miala caly czas pełny![]()

W programie same atrakcje z pieczeniem pizzy(jedno z ulubionych czynnosci domowych naszej Mlodej) wlacznie.Juz sie nie moge doczekac...Ma nadzieje,ze jutro tez sie szybko pozbieram! ;-)dziewczynki, Wy tez macie taki brak energii na cokolwiek...?
padam, doslownie...wrocilam do domu, ogarnelam troche, jakis obiad, pranie..i powietrze ulecialo ze mnie jak z balona

ale udało mi się przebrnąć. Pisalyscie o strachu...trzeba myslec pozytywnie! Wierze,ze wszystko bedzie w porzadku.I bedziemy sie cieszyc zdrowym,spokojnym dzieckiem
Ktos pisal ze mu zimno-mi jest potworrrrnie zimno.Chodze w polarze,grubych skarpetach i dogorywam lezac pod kocem.Ale to chyba przez to uzewnetrznianie sie w toalecie...
W kazdym razie chcialam napisac zebysmy sprobowaly byc dla siebie odkocznia.Troche humoru i dystansu nam sie przyda.I kogos,kto zrozumie nasze wielce zaskakujace potrzeby i zachcianki ;-)
mi też jest często chłodno, teraz to juz kąpię się od razu po przyjściu z pracy, bo później wieczorem to za chiny sie nie rozbiorę i nie wejdę do wody 
Dziewczyny a wy też czasami odczucie taki dyskomfort w brzuchu podobny jak przed okresem??? Tak jak na 2-3 dni przed okresem??? mnie czasami tak pobolewa brzuch... Biorę na to lutkę dopochwową i muszę przyznać, ze zdarza mi się to teraz sporadycznie, no ale się zdarza... i jestem ciekawa czy Wy też coś takiego odczuwacie???
A ja gotuję na obiad gulasz indyczy z pomidorami i ziołami, ale nie wiem nawet, czy go tknę. Póki co pachnie obrzydliwie (chociaż kocham zapach oregano i bazylii), więc chyba skończy się na kuskusie i surówce z fetą![]()
![]()
żeby było mało zapachu